Ten filmik to arcydzieło. Już był wrzucany tutaj na Mirko, ale polecam bo może jeszcze ktoś nie widział, a chce się pośmiać XD #jablonowski #bialorus #ruskapropaganda
@korni007: Ależ przestańcie z tą gadką, że to "aktorzy". Wiem, że Olszański jest byłym aktorem filmowym i teatralnym, ale gadanie, że jego obecna działalność to rola jest śmieszne. Chyba, że chcesz mi powiedzieć, że on całe swoje życie od wielu lat całkowicie podporządkował graniu jakieś roli ( ͡°͜ʖ͡°) On chodzi na wszelakie manifestacje, nagrywa filmy o bieżących wydarzeniach w polityce, chodzi na różne debaty
@LilArchangel szczerze w------e w to mam, dla mnie widowisko jest widowisko ( ͡º͜ʖ͡º) a jako wisienka na torcie to triggerujacy się patrioci husarzy wyzywajacy od ruskich agentów - miód na moje oczy XD
@korni007: Ja też lubię to oglądać, ze względu na to, że jest to śmieszne i fajne jako widowisko. Ale to, że Jabłonowski jest taki na prawdę to żadna tajemnica, i dlatego jest śmieszniejszy bo jako osoba może chora psychicznie nie ma hamulców.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#jablonowski #bialorus #ruskapropaganda
Komentarz usunięty przez autora
@Michal0173
@oydamoydam
Komentarz usunięty przez moderatora
Co tam robi Lotek xD
@oydamoydam: ja mu kiedyś ściągnę tego orła razem z czapką jak go spotkam.