Ten filmik to arcydzieło. Już był wrzucany tutaj na Mirko, ale polecam bo może jeszcze ktoś nie widział, a chce się pośmiać XD #jablonowski #bialorus #ruskapropaganda
@tomekb1999: @LilArchangel: ale z nexty to beka akurat, siedzi w warszawie za hajs innych białorusinów którzy oddają życie za ojczyznę a ten ich jeszcze podpuszcza żeby szturmowali omon kiedy on popija latte xd
@Michal0173: tak, bo Nexta mieszka w Polsce @adams8452: no na Białorusi to mógłby szybko stracić zdrowie, że tak powiem... A widzów wśród białorusinów ma, z tego co wiem, całkiem sporo
@adams8452: gdyby nie on to oni by mieli dużo trudniejszy dostęp do informacji, co jest ważne przy takich protestach. Myślę, że nie ma mu nikt za złe tego, że siedzi w Polsce i stąd to ogarnia, co by było niemożliwe na Białorusi.
@varres: @tomekb1999: no właśnie oni, w polsce siedzi kilku jego znajomych i razem tworzą nexte ale to on ma takie parcie na szkło, jego kumple rzetelnie wykonują robotę a ten z tego robi show, pewnie chce wejść do białoruskiej polityki jak teoretycznie by obalili baćkę
@LilArchangel: w kaftan go bo to serio pomyleniec :D Żart żartami ale coś ewidentnie nie styka u gościa. Nie jeden jest po#@&em tylko dla sławy. On jest nim na prawdę :D
@LilArchangel: Ale najlepsza beka z tego k---a wyszczekanego tłuściocha xDDD. Z tym ubekiem w śmiesznym mundurze to wychapany ciekawe czy byłby taki odważny gdyby był sam a ten koleś zamiast na balkonie byłby obok niego na ulicy xD.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#jablonowski #bialorus #ruskapropaganda
@adams8452: co?
@adams8452: no na Białorusi to mógłby szybko stracić zdrowie, że tak powiem... A widzów wśród białorusinów ma, z tego co wiem, całkiem sporo
@varres: @tomekb1999: no właśnie oni, w polsce siedzi kilku jego znajomych i razem tworzą nexte ale to on ma takie parcie na szkło, jego kumple rzetelnie wykonują robotę a ten z tego robi show, pewnie chce wejść do białoruskiej polityki jak teoretycznie by obalili baćkę
Komentarz usunięty przez moderatora