Wpis z mikrobloga

@ziemba1: lewica jasno określa się jako skrajna i anarchokomunistyczna. Do tego atakuje prawicę j wyzywa ich od faszystów, chociaż oni nie identyfikują się z tym i nie mówią tak o sobie. Kiedy zaś jakiś prawak nazwie lewaka komuchem to wielkie oburzenie. Co z tego, że sami siebie tak nazywają. Wyobraźcie sobie sytuację, w której to prawacy by określali się jako faszyści i mówili, że ich lewica nie obchodzi. Przecież to byłby
  • Odpowiedz
@ziemba1: Margot to nieironicznie najlepszy prezent dla prawicy jaki mógł być ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikt tak nie zaszkodził wizerunkowi lgbt jak właśnie ten jegomość.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@ziemba1: z miesiąc temu wstawiałem jak to dziennikarz oko Press nawolywal do agresji wobec osób co mają odmienne poglądy bo czas pokoju się skończył i trzeba bić. Czytać to gówno to trzeba mieć samozaparcie, być głupim albo masochistą. Ja tam dwie wypowiedzi z tego artykułu wyczytałem i dalej nie mogłem znieść takiego steku bzdur i robienia z siebie Joanny d arc, podczas gdy płakałeś jak cie policja zawijała.
  • Odpowiedz
@kcrgs: Nowe pokolenie anarchokomunistów jest gorsze od komunistów z lat 80 90. Jaruzelski, Kiszczak patrzyliby na nich z obrzydzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pojęcie lewicy wciąż się zmienia, możnaby powiedzieć od ponad stu lat. Kiedyś socjalizmem nazywano walkę o 8godzinny tryb pracy, publiczny dostęp do opieki publicznej, czy zakaz pracy w fabrykach dla dzieci, co większość uważała za słuszność . Obecnie lewica walczy o dofinansowanie na podpaski,
  • Odpowiedz