PanHeniek45 PanHeniek45 01.09.2020, 15:20:04 1 + Uśmiechając się do wpisu @Misio1987lbn przypomniała mi się moja własna historiaSłoneczne któreś tam wakacje, spaceruje po moim zacnym mieście i zaczepia mnie taki amator przygód po tanim winie w skrócie menel i zagaduje:-Nie będę kłamać, ja na hehe, chlebek potrzebuje, poratuj pieniążkiemJako, że miałem dobry humor to rzucam radośnie. -Panie, coś Pan. Do biednego studenta? Sam nie mam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)A ten chujek do mnie-To się k---a do roboty weź! Tak mnie w-----o w krawężnik, że za nim zebrałem myśli by mu nawrzucać od k---w to się rozpłynął. Zgasił mnie jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
P.....y konto usunięte 01.09.2020, 16:19:22 via Wykop Mobilny (Android) 1 + @PanHeniek45: no co za chamstwo.... (╯︵╰,) przykro mi mireczku
Słoneczne któreś tam wakacje, spaceruje po moim zacnym mieście i zaczepia mnie taki amator przygód po tanim winie w skrócie menel i zagaduje:
-Nie będę kłamać, ja na hehe, chlebek potrzebuje, poratuj pieniążkiem
Jako, że miałem dobry humor to rzucam radośnie.
-Panie, coś Pan. Do biednego studenta? Sam nie mam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ten chujek do mnie
-To się k---a do roboty weź!
Tak mnie w-----o w krawężnik, że za nim zebrałem myśli by mu nawrzucać od k---w to się rozpłynął. Zgasił mnie jak peta
( ͡° ʖ̯ ͡°)