Wpis z mikrobloga

Mirki, reklamował ktoś może coś od Logitecha w Euro?
Od dwóch tygodni status zgłoszenia się nie zmienia, ciągle jest w weryfikacji.
Czy to normalne? Ja rozumiem że w obecnej sytuacji to się wydłuża ale oni chyba nawet nie zajrzeli do tej klawiatury od 2 tygodni XD
#eurortvagd #logitech #pytanie #gwarancja #klawiaturamechaniczna #pcmasterrace
kolczan_prawilnosci - Mirki, reklamował ktoś może coś od Logitecha w Euro? 
Od dwóch...

źródło: comment_15988885465DXGbWsHk7b0D2Qfyuf1hv.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kolczan_prawilnosci: Długo. Jak robiłem RMA zasilacza firmy z żaglowcem w logo, to w dwa tygodnie dostałem nową sztukę z CHIN. Tak to jest, jak trzeba załatwiać RMA przez pośrednika typu Euro. Najlepiej zawsze bezpośrednio u producenta. Właśnie czekam na nowy wentylator Noctua, bo w starym brzęczał silniczek z 10 cm odległości xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kumkaaa: dbam o swój sprzęt, g413 padł po 8 miesiącach, słuchawki po 14, myszka to już szkoda strzelić ryja. Dla porównania mój rival ciągnie już 3 rok i nic, nawet scroll żyje mimo że używam go przeciągania ekranu w mobie. A serwis to porażka, opakowanie wracało jakby je otwierał jakiś napalony dzieciak, sprzęt usyfiony, klawiatura połamane klawisze i wciśnięte na chama na odwrót. Kiedyś może mieli jakość, teraz to padaka.
  • Odpowiedz
@kolczan_prawilnosci: Ja teraz wszystkie skanuje i do chmury. Ogólnie ostatnio dostałem z Euro AIO za 500PLN, ku*wa z pogiętą chłodnicą. 30 min się dziwiłem dlaczego otwory na wentylatory się nie pokrywają, a cała chłodnica była wygięta w lekki łuk. Opakowanie było fabrycznie zamknięte, z folią. Dobrze, że kupowałem z dostawą, to od razu poszedł zwrot i kasę odzyskałem.
  • Odpowiedz