Aktywne Wpisy

wjkp +808
Wrzucam późno #przecieki żeby nie było tak jak rok temu xd
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
źródło: MPOP-P1-100-A-2505-arkusz-1
Pobierz
mickpl +332
Ze znaleziska na głównej wynika, że jakieś 95% wykopków jest ZA wprowadzeniem progresywnego podatku antyspekulacyjnego od 3 mieszkania.
Czy wypok jest reprezentatywny dla ogólnej populacji? Zapewne nie. Ale to pokazuje, że popchnięcie takiego pomysłu przez Sejm jest możliwe i generalnie ma duże szanse spotkać się z szerokim poparciem społecznym.
Tak, wiem, biedne babcie i parlamentarzyści, którzy tylko czyhają, aby po pół roku zrobić nowelizację i objąć podatkiem pozostałe 99,2% narodu XD
#
Czy wypok jest reprezentatywny dla ogólnej populacji? Zapewne nie. Ale to pokazuje, że popchnięcie takiego pomysłu przez Sejm jest możliwe i generalnie ma duże szanse spotkać się z szerokim poparciem społecznym.
Tak, wiem, biedne babcie i parlamentarzyści, którzy tylko czyhają, aby po pół roku zrobić nowelizację i objąć podatkiem pozostałe 99,2% narodu XD
#

Jezu, jestem kretynem. Nigdy nie sprawdziłem, że PHP ma interpreter na shella :/ Pisałem skrypty w BASHu do odpytywania m.in. MySQL p-------c się niemiłosiernie, a dzisiaj przez przypadek trafiłem na wątek. Serio, 15 lat programuję m.in. w PHP i nie wiedziałem, że to g---o ma CLI XD beka ze mnie XD
@nadmuchane_jaja: beka, ale przynajmniej będziesz miał teraz łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
część to raczej rzeczy nie do poprawy, część może już zmieniła się na lepsze, pewnie weszło też część nowych złych rzeczy
Ale ogółem - zazwyczaj każdy język jest spoko. Hejterów wszystkiego po prostu nie brakuje.
php -a
tu dopiero zaczyna sie szalenstwo
@nadmuchane_jaja: Czyli chyba źle że coś takiego jest bo może to być użyte jako exploit na serverze...