Wpis z mikrobloga

@Kempes:Papież Franciszek: "Bóg nie potrzebuje być przez nikogo broniony", to tyle jeśli chodzi o te wszystkie armie, żólnierzy i innych świętszych od samego papieża. A potem zdziwienie, że kraj się najszybciej laicyzuje na świecie.
  • Odpowiedz
ruchanie się w dupę z innymi facetami to też kwestia osobista, nie muszą tego manifestować

@Neganx: ciekawe, że nikt nie fantazjował tutaj o ruchaniu w dupę, dopóki ty się tu nie pojawiłeś, ty przykładny polski, rodzinny, zdrowy, heteroseksualny krypto-geju.
  • Odpowiedz
@Kempes: To zdjęcie to fotomontaż publikowany na fejkowym profilu.

Wiara to kwestia osobista. Nikogo nie obchodzi do kogo się modlisz. Rób to u siebie w domu. Mam kolegę katolika i on zawsze krytykuje takie szopki, twierdząc, że to psuje wizerunek prawdziwych katolików

@Stallion45: Wiem, że to bait, ale zgadzam się ( ͡° ͜ʖ ͡°) Też bym wolał żeby katolicy modlili się w domach i
  • Odpowiedz
@Stallion45: to samo z tymi akcjami LGBT ostatnio - znam osoby które od lat żyją w związkach jednopłciowych (zakładam, ze wtedy nawet margot waliła w pampersy) i za kazdym razem słyszę, że ich zachowanie szkodzi osobom homo/bi. I że wstyd dla całej społeczności... wiem, że zestawiłem dwie skrajne grupy xDDD
  • Odpowiedz