Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +760
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +365
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Co to się odjaniepawliło na tym zdjęciu (ʘ‿ʘ)
@Tibor: Ty myślisz że którykolwiek z najbardziej bogobojnych katolików przeczytał kiedykolwiek pismo święte? xD
Katolickie kościoły są teraz na każdej ulicy, ja mam jeden dosłownie za płotem w zestawie z plebanią.
Mimo to katolicy muszą się modlić na ulicy mając do najbliższego sto metrów. I to jeszcze do figurki (-‸ლ)
Dla porównania Ci straszni i źli muzułmańscy
Jak myślisz, że osoby LGBT nie potrafią stworzyć trwałych związków partnerskich to jest po prostu kompletnym, zindokrynizowanym ideologią katolicką idiotą.
@Ordo_Publius: xDD
Rodzimy to się zwierzętami. Dopiero chomąto wychowania sprawia, że stajemy się ludźmi
Ateizm to także wiara. Ateizm nie jest po środku. Po środku to jest agnostycyzm. Polecam zacząć czytać. Póki co miernie u ciebie z logiką.
Zwierzem zostajesz aż do śmierci.
Odsyłam do definicje.
Nie, ja jestem pewny, że nie istnieją. To fakt, że nie istnieją jednorożce. To samo jest z bogami.
@Ordo_Publius: UUU wyżyny intelektualne. Postaram się dostosować. Są i jednorożce a są i helikoptery #pdk
One nie istnieją. Nie są prawdziwe. To tylko wytwór Twojego mózgu. To samo jest z bogami.