Wpis z mikrobloga

Oficjalnie 99% Polaków jest katolikami. (tak mówi kościół)
W sierpniu najpopularniejszym serialem w Polsce jest komediowe-romansidło o Lucyferze, gdzie dobry Lucek kocha panią detektyw, tym złym jest jego brat bliźniak - archnioł Michał (żmija tak w ogóle), jest też m----n anioł, który ma dziecko z człowiekiem (okleili cały dom folią, żeby się anielskie dziecko nie obijało o sufit), są też demony i inne cuda na kiju, a w ostatnim odcinku wszyscy się n----------i i przyleciał w-------y bóg - też m----n.
#bekazkatoli
Neganx - Oficjalnie 99% Polaków jest katolikami. (tak mówi kościół)
W sierpniu najpo...

źródło: comment_1598683952vdOdNAvMYrX3DGyhDBaBUu.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HalBregg: ja też jestem wliczany, chociaż w kościele byłem w wieku 19 lat (31 now) xD
@stefan_1971: ten gówniany Netflix ma 2mln userów w Polsce, a że możesz udostępnić na kilku urządzeniach, śmiało można powiedzieć, że 10mln Polaków ogląda Netflixa, a drugie tyle HBO Go ;)
@ssavicky: właśnie znaczy, po 10-15-20mln Polaków ogląda płatne usługi VOD od Netflixa lub HBO, a reszta piraci :D
  • Odpowiedz
łoooooo nie chodzisz do kościoła
gratuluje jesteś taki nowoczesny niezależny nikt ci nie mówi co masz myśleć i jak masz żyć (no może tylko netflix ci to mówi)
  • Odpowiedz
@josedra52: stop lgbt, ale lesbijki mogą zostać xD btw. nie ma nic bardziej obrzydliwego niż filmy p---o polskiej produkcji xD :D
ci ludzie są jacyś brudni, z defektami ciała, nadwagą, nadmiernie owłosieni xD
  • Odpowiedz
10mln Polaków ogląda Netflixa, a drugie tyle HBO Go ;)

@Neganx: chyba cię lekko (czytaj w c--j) poniosło. Nie znajdziesz nawet 20 mln Polaków, którzy potrafią obsługiwać się komputerem w takim stopni, żeby wybrać film na usłudze streamingowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Neganx: to że oglądamy nie znaczy że nam się podoba w jakim kierunku to zmierza to raz. Po dwa wolałabyś żeby chrześcijanie byli radykalni na wzór islamu? To chyba dobrze że odróżniamy fikcję od rzeczywistości?
  • Odpowiedz