Aktywne Wpisy
grzes1290 +359
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +117
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
Jeżeli w zabawie będziesz uczestniczył/a po raz pierwszy to prosimy o zapoznanie się zasadami na stronie:
https://www.mirkowyzwanie.pl/
Formuła zabawy delikatnie uległa zmianie.
- Zostało przygotowanych 17 zestawów. Zgłoszenie oznacza napisanie pod tym wpisem komentarza "Biorę udział", "Zgłaszam się" itp. Dostępna rejestracja będzie do niedzieli włącznie.
- Do 10 wyróżniających i wybranych przez was osób, Wykop roześle paczki niespodzianki.
- Miło nam również poinformować, że z dniem dzisiejszym wyczyściliśmy czarną listę i kara została darowana 844 osobom.
Etapy:
Dostępna rejestracja: 28.08-30.08
Losowanie i wysyłka zadań: 31.08
Czas na realizację: 31.08-14.09
Podsumowanie: 20.09.2020
Powodzenia!
Organizatorzy
#mirkowyzwanie