Aktywne Wpisy
PanL +40
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
groman43 +72
W ostatnią środę dostałem specjalne podziękowania, ponieważ pracuję już 5 lat dla mojego tajwańskiego ciemiężcy, tego złodzieja scrum mastera z drugiego końca świata. Z tej okazji, a także ponieważ mam 10+ lat doświadczenia w branży, postanowiłem, że podzielę się swoimi spostrzeżeniami
- Rynek IT w Polsce jest dość nudny i nieinnowacyjny. Królują CRUDy oraz aplikacje mobilne, które zachodnie korporacje outsourcują w Polsce.
- Nie zna życia ten, kto widział same CRUDy w
- Rynek IT w Polsce jest dość nudny i nieinnowacyjny. Królują CRUDy oraz aplikacje mobilne, które zachodnie korporacje outsourcują w Polsce.
- Nie zna życia ten, kto widział same CRUDy w
Jeżeli w zabawie będziesz uczestniczył/a po raz pierwszy to prosimy o zapoznanie się zasadami na stronie:
https://www.mirkowyzwanie.pl/
Formuła zabawy delikatnie uległa zmianie.
- Zostało przygotowanych 17 zestawów. Zgłoszenie oznacza napisanie pod tym wpisem komentarza "Biorę udział", "Zgłaszam się" itp. Dostępna rejestracja będzie do niedzieli włącznie.
- Do 10 wyróżniających i wybranych przez was osób, Wykop roześle paczki niespodzianki.
- Miło nam również poinformować, że z dniem dzisiejszym wyczyściliśmy czarną listę i kara została darowana 844 osobom.
Etapy:
Dostępna rejestracja: 28.08-30.08
Losowanie i wysyłka zadań: 31.08
Czas na realizację: 31.08-14.09
Podsumowanie: 20.09.2020
Powodzenia!
Organizatorzy
#mirkowyzwanie
Komentarz usunięty przez autora