Wpis z mikrobloga

@rafau16: xD Mieszkałeś 10 lat za "bolzgom", znasz pierdyliard języków i jedyne co przeszkadza ci w zrzeknięciu się obywatelstwa, to to, że twoja dziewczyna się jeszcze uczy. Nawet logiczne. 2/10 bo odpisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@stefan_pmp: Tak rządzili że przenieśli się do Francji gdzie zorganizowali rząd i polskie siły zbrojne a potem to samo w UK.

siedzisz na portalu dla kretynów....

Taka jest prawda. Nikt kto odniósł sukces życiowy by tu dłużej nie posiedział niż machnąć AMA i uciec bo to ściek internetu. Jeśli tego nie widzisz to się oszukujesz.
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: a to nie jest jakiś strach przed rodziną/tradycją? Chyba źle używasz tego słowa, bo to że uważam granice za totalną bzdurę to nie znaczy że odczuwam jakiś strach... po prostu jest to dla mnie głupie, tak samo jak TicTok czy wydawanie pieniędzy na super alufelgi do auta. Pewne rzeczy są w mojej ocenie głupie i mam prawo tak uważać. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: wcale p0laki nie robia za podnóżek u Niemca wcale xD To niemcy z----------a u nas na szparagach,to my mamy decydujact glos w UE i to do Niemców idą gorsze i drozsze produkty niz do reszty UE.A nie czekaj jednak nie.O j-----u nas na rozne sposoby przez USA to juz nawet nie wspominam.Gdyby nie to ze Szwaby i Francuzi chcieli miec strefe buforu od Ruskich to ten k------ł by juz
  • Odpowiedz