Wpis z mikrobloga

@bh933901: prosiłem żebyś nie wolał mnie do swoich fikołków, ja tam za prawnika nigdy się nie podawałem w przeciwieństwie do ciebie, leć na czarno
Poproś też kogoś dorosłego żeby przeczytał ci co pisałem, wyjaśni ci też że ten dzieciak zasługuje na więzienie a pewien Nowozelandczyk nie jest bohaterem a psychopatą
  • Odpowiedz
@bh933901: nie widzę sensu w dyskusji z kimś kto nie dość że nie potrafi logicznie myśleć to ma paranoję i widzi wszędzie tych mitycznych lewaków czychajacych na jego życie.
Spokojnie wyrosniesz z tego, no chyba że wstąpisz do sekty PiS ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Deska_o0: ale nie podałeś żadnego logicznego argumentu. Na razie zrobiłeś erystyczny wymyk, licząc na to, że nie odróżniam treści prawa od praktyki jego stosowania. Kiedy wykazałem ci błąd, zesrałeś się do końca i do teraz nie umyłeś
  • Odpowiedz
@bh933901: konstytucja zezwala na kradzież broni, oraz jej przemyt.
Jak ja mam odpowiedzieć komuś na tyle głupiemu że w to wierzy żeby zrozumiał swoje brednie, leć na tą czarną bo ciągle mi dupę zawracasz zamiast przygotować się do roku szkolnego
  • Odpowiedz
@Deska_o0: ale ja cię nie pytam o tamte urojenia, już udowodniłeś, że nie wiesz o czym piszesz. Zadałem ci prostsze pytanie pomocnicze, żeby cię skompromitować bardziej dobitnie.
  • Odpowiedz
@bh933901: skasowałes swoje wpisy żeby się nie pogrążac? Grubo, ale masz rację to ja się kompromituje xD
Wyrosniesz z tego i jeszcze nastaną czasy że będziesz miał RiGCz pa dzbanie
  • Odpowiedz
@Deska_o0: gdzie ty miałeś ten skasowany komentarz XDDDDDDDDDDDDDDD

jak rozumiem, kompromitacja z pajacowaniem wokół II poprawki do konstytucji już ci nie wystarcza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz