Aktywne Wpisy
kopek +38
Dziedzictwo Hogwartu 8/10.
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem
Pożyczylibyście 100K siostrze i szwagrowi na zakup domu, bo im brakuje?
#przegryw
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Drakii: to jest pewne, pytanie tylko za co
@Am4zing: xDDDDDDD
@enforcer: gdzie w konstytucji ma zagwarantowana prawo do przemytu broni i nielegalnego jej zakupu? xD
xD
Oby #!$%@? tak, bo morderca jakim niewątpliwie jest ten dzieciak powinien być odosobniony od społeczeństwa.
znowu Paczul z Weszlo
@enforcer: typ miał broń na lewo xD
Za tego pierwszego, co dostał w głowe dostanie na bank morderstwo, nie ma takiego adwokata, który go z pojedynczego strzału w głowe wyciągnie zwłaszcza, ze typ miał broń na lewo.
Co do 2 pozostałych moze podciągną to pod obronę, ale ze względu na w.w. okoliczności i prawo stanowe to szczerze
Wgl polecam zobaczyć cel 2 poprawki :D
@Dej_mi: jeden antifiarz też miał broń - więc zagrażało.
Komentarz usunięty przez autora
@Schwarzenberger: też nie rozumiem, mógł po zabiciu tych dwóch lewaków pruć do reszty aż się skończą naboje, przecież i tak go skażą. Woła o pomstę do nieba
@Deska_o0: w II poprawce
@erixon: gdy ci ktoś #!$%@? tak, że się złożysz na asfalt to będziesz miał zimną, czy gorącą krew?
@SzlachcicPolny: To nie ma znaczenia. Nawet w Polsce możesz się bronić nielegalnie posiadaną bronią. Rozpatrywana będzie tylko zasadność i sposób obrony, a na rozliczenie z posiadania broni będzie czas później. To dwa osobne postępowania i wyroki.
Zapomniałem jescze o tym że jest on nieletni xD
@bh933901: coooo?
Znasz ty ją czy po prostu przeczytałeś to gdzieś i powtarzasz brednie jakby to miało jakikolwiek związek z nią?
@erixon: daj linka, bo coś mi umknęło najwyraźniej
Zgodnie z ta poprawka dorośli obywatele mają prawo legalnie nabyć broń, trollujesz czy wierzysz w te brednie które piszesz?
@Dej_mi: Racja, Glock to nie broń( ͡° ͜ʖ ͡°), kwas wszedł widzę neuropki
Komentarz usunięty przez moderatora
Podasz jakieś info bo z głównej zleciało
@erixon: daj ten materiał gościu, przecież to kluczowy fakt w całej historii