Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
#farcry #gry
Gram na ps w tę ubi grę. Jeeezu jaka kopalnia bzdur i losowych smiesznych zachowan xD

To ze się piorą między sobą to ok, 5 się klepie, nagle przyjeżdża 6. wyciąga RPG, wysadza motocykl poprzedniego, 2 się spala, 2ginie, jeden odchodzi, a ostatniego zabija pies, którego ty zabijasz z pięści. Zabierasz wybuchnięty motocykl. Kurtyna

Jako One Punch Man zatrzymuję bandytów, nokautuję. Stoję chwilę, nagle biegnie kuna czy inny kot przez drogę, a tam cywil hondą na pełnej #!$%@? wjeżdża w zwierza. Następbie wysiada, bierze quada i odjeżdża. Biorę auto, przemierzam 100m w celu uratowania swojego. Standardowo, kierowce z pistola, reszte z piąchy. Zabijam ostat.iego, BACH, samochod znika.

Ale nic nie przebije tego kiedy skradam się do jakiejś szopy, tuptam w krzakach, przejeżdża cywil... hamuje, wsteczny, gaz w przód wprost na mnie, rozwala płotki, zatrzymuje sie... wsteczny, podjezdza pode mnie i sie zatrzymuje... i patrzy... czeka. Wybijając wszysktie swiatla, zauwazylem ze moge sie dosiasc. Wsiadam, a typ mnie obwozi po mapie. Porzucalismy razem kamieniami, puszkamu, dynamitem, potrącił 2 bandytów i jelenia. Po 1-2minutach stwierdzilem ze wysiadam... okazalo sie ze dokladnie w tym samym miejscu w ktorym wsiadlem. Dobrze sie sklada bo mialem mordy obic. A typ wsteczny, skret, #!$%@? w beczke, wybuchnelo, nikt nie przezyl procz mnie xD

A fabuly nie dotykam bo po co. Tajne skrytki znajduje i pakuje w sile xD
Generalnie ubigry to pomylka ale ta cieszy.
F.....k - #farcry #gry 
Gram na ps w tę ubi grę. Jeeezu jaka kopalnia bzdur i losowyc...

źródło: comment_15984738560CFVRFMjWSwaN9moHyDWUE.jpg

Pobierz