Według mnie Kubica już wie że wróci. Prawdopodobnie Orlen ma podpisaną umowę która gwarantuje miejsce Kubicy w roli kierowcy wyścigowego na następny sezon. Szkoda tylko że nastąpi to w taki sposób z kimim #f1 #kubica
@WojtaS_f1: wydaje mi się, że na razie nic nie jest podpisane, po prostu dżentelmeńska umowa, miejmy nadzieję, że na horyzoncie nie pojawi się rosyjski sponsor z jakimś swoim kierowcą
@WojtaS_f1: No ale ja nie rozumiem czemu wy chcecie żeby on jeździł w tej c------j alfie, jaki to ma sens? Przecież przez te c-----e zespoły cała legenda super szybkiego Roberta została r-----------a. Już lepiej dać se spokój
@erb0: Alonso w 2018 roku jako 37 latek rozwalił Vandoorna a Kubica w zeszłym roku został zezłomowany przez Gekona. Jeden jest jednym z najlepszym kierowców w ostatnich 15 latach a drugi na farcie wygrał jeden wyścig.
@WojtaS_f1 no ja myślę że vettel out Kimi idzie do ferrari dokończyć sezon bo co by nie mówić jest pewniejszym kierowca od giovinazziego i wskakuje Kubica.
@Kolikol trzeba pamiętać że Alonso nigdy nie wypadł z obiegu jest chodzi o wyścigi. Cały czas się kręcił wokół nich a rozbrat z F1 nie trwał tyle co u kubicy
źródło: comment_15984640226ePbhxCufnYRzGLkM9H6T1.jpg
Pobierz@Kolikol: Dobrze że Alonso nie czyta wykopu i tutejszych fachów xD
z najlepszym kierowców w ostatnich 15 latach a drugi na farcie wygrał jeden wyścig.