Wpis z mikrobloga

Ej Mirki czy to jest w ogóle normalne, zaproponowałam koledze żeby wybrał się ze mną na tydzień do Włoch, a on odwala takie sceny, nawet gdybym tam nie pojechała (bo sama nie chcę wyjeżdżać za granicę) to nie ma opcji że sprzedam mu te wycieczkę niech na to nawet nie liczy, co za koleś. Brak słów, skąd tacy się w ogóle biorą
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zalesie #rozowepaski
Babojadek - Ej Mirki czy to jest w ogóle normalne, zaproponowałam koledze żeby wybrał...

źródło: comment_1598438630LurVBm3nQjDaTo8ET8OVFZ.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Babojadek: no sytuacja patowa. Pozostaje dać sobie po płaskim w ryj i wyjaśnić cała akcje. Ana wycieczkę do Włoch albo znajdź kogoś innego, albo leć sama. Ewentualnie totalnie się z niej wycofaj
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Babojadek: Widać, że na coś wcześniej liczył i mu nie wyszło, bo coś tam z twojej strony było. Teraz to odbiera jako koło zapasowe a on takim nie chce być i daje ci propozycje tylko a ty już po nim chcesz jechać.
  • Odpowiedz
  • 24
@Babojadek Uuu d--a zapiekła widzę. Gość Ci normalnie i kulturalnie odpisał. To Ty odwalasz sceny wrzucając swoje wysrywy na wykop.
  • Odpowiedz
@Babojadek: p0lka. Nie ma psiapsiuły to szuka jakiejkolwiek gałezi byleby nie spaść z drzewka. Widac znajomych nie masz skoro napisalas do goscia z ktorym chlodno zerwalas kontakt. Teraz to sama sobie leć. Thot slayer bardzo udany
  • Odpowiedz
@Babojadek: Dobra, teraz na chwilę odrzuć swój punkt widzenia (wiem, że ciężko) i pomyśl z jego punktu widzenia.

Spotykasz się z jakąś koleżanką, niby coś tam jest jakaś chemia, ale w sumie nic oficjalnego nie ma. Niby się fajnie gada, ale lockdowny nie lockdowny - olewa mnie i przestała się odzywać na parę miesięcy. Dobra, mam swoje sprawy i tak nie byliśmy razem, szkoda że nie napisała wprost, że mam
  • Odpowiedz
@Babojadek: niech zgadne:
1. ziomek sie w tobie zabujal
2. ty go olalas i pewnie byla klotnia stad brak kontaktu dlugi
3. teraz ci sie o nim przypomnialo, a on w tym czasie odzyskal godnosc i ma cie juz w dupie jak ty jego kiedys

Jego propozycja jest spoko, bo moze pomyslal, ze sama nie polecisz a tak to chociaz hajs odzyskasz.
  • Odpowiedz