#programowanie #webdev #webdesign Są tu jakieś dobre duszyczki, które czasami by coś pomogły, doradziły, podpowiedziały. Czasami jak styluje strony mam jakiś problem, że nie dokońca wygląda tak jak sobie zaprojektowałem. Czasami rozwiązania szukam godzinami, a może tutaj by wystarczyło zapytać doświadczonego kolegi jak by on to rozwiązał
@kodecss: Aaa, czyli w sumie taki regularny code review... To nie wiem, czy komuś na Wykopie by się chciało, tak szczerze mówiąc. Może lepiej dołącz sobie do jakiejś grupy kodziarzy np. na discordzie? Hello Roman ma taką grupę i tam sobie wszyscy z tego co kojarzę pomagają w takich rzeczach. Pamiętam, że jak uczyłam się robić pierwsze strony, to bardzo mi tam pomagali, nawet sam Adam wysyłał mi różne porady
Są tu jakieś dobre duszyczki, które czasami by coś pomogły, doradziły, podpowiedziały.
Czasami jak styluje strony mam jakiś problem, że nie dokońca wygląda tak jak sobie zaprojektowałem. Czasami rozwiązania szukam godzinami, a może tutaj by wystarczyło zapytać doświadczonego kolegi jak by on to rozwiązał