Aktywne Wpisy
kiper188 +9
#cloutmma Klasycznie jak co gale 3 linki do gali bez subów i dziecinnych zagrywek piszcie śmiało
Antybristler +956
Chciałem zrobić zwykłe zdjęcie księżyca, a wyszło mi zdjęcie życia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://i.imgur.com/eDl2zRB.mp4
wziuuuum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiezyc #astronomia #astrofoto #astrofotografia #chwalesie
https://i.imgur.com/eDl2zRB.mp4
wziuuuum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiezyc #astronomia #astrofoto #astrofotografia #chwalesie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
Chyba było logiczne że jak się trochę uspokoi, oswoi to będzie powrót do normalności
Ja niczego nie oczekiwałem, wrzuciłem tylko obrazek na portal że śmiesznymi obrazkami
Ta, to spróbuj zalatwic coś w urzędzie albo zapisz mnie do pieprzonej przychodni. Ale nie na teleporadę, bo przez telefon lekarz nie wymaca czy nadal mam spuchnięte jelito czy nie.
Komentarz usunięty przez autora
No to jeżeli jedno dziecko sie rozchoruje to nie bedzie kwarantanny dla reszty uczniow?
Bedzie.
Wiec powrot do szkoly nie ma sensu bo jedno dziecko spowoduje zamkniecie calej szkoly.
Zdalnie i Tylko zdalnie
2) zapłacisz rodzicom opiekuńcze i pensje ich zastępcom?
1) No teraz masz domyślnie 2 tygodnie kwarantanny dla wszystkich osób które miały kontakt z zarażonym - jedno dziecko paraliżuje szkołę. A dlatego tyle bo to optymalny czas po którym jest 99.99% pewności że dana osoba nie zaraziła się wirusem od osoby chorej z którą miała kontakt.
2) Zapłacisz nauczycielom za narażanie życia i zdrowia?
2) już im płacę bo to posada państwowa ¯\_(ツ)_/¯
1) Aż ilość dziennych zarażeń spadnie do 0
2) Płacisz za nauczanie a nie narażanie życia chorobą wirusową, nie możesz zmusić nauczycieli do pracy na nowych warunkach w czasie pandemii za tą samą pensje
2) wyobraź sobie że górnicy też mają płacone za wydobywanie węgla a nie narażanie życie na chorobę wirusową, każda hala produkcyjna ma płacone za produkcję a nie zarażanie się od sąsiada, nikt w openspajsie nie ma płacone za przebywanie w skupisku ludzi tylko za pracę, kasjerka w biedronce za kasowanie a nie za
Widzę, że pan się ładnie przedstawił przed, nam tutaj w tej chwili słuchaczom, przed tymi milionami słuchaczy
Wiele krajów już osiągnęło 0 zarażen dziennie xD Nie jest to trudne przy dobrej polityce i nastawieniu społeczeństwa
A co do pań na kasie i górników - ich praca nie może byc "zdalna", dlatego musza pracować