Aktywne Wpisy

GoldenJanusz +1

LubiePieski +16
aaaaa #!$%@?!!!!!!!
udało mi się schudnąć 4 kilogrami od początku roku!!!!!!!
jednak moje żałosne ćwiczenia i minimalne ograniczenie jedzonka dają jakieś rezultaty ;333
udało mi się schudnąć 4 kilogrami od początku roku!!!!!!!
jednak moje żałosne ćwiczenia i minimalne ograniczenie jedzonka dają jakieś rezultaty ;333

Zepsuł się zamek do drzwi wejściowych. Wezwałam ślusarza.
Mój geniusz musiał koniecznie się wykazać, więc przed przyjazdem ślusarza postanowił samodzielnie wymontować wkładkę.
I wymontował...a przy okazji spowodował że górne rygle wpadły do środka drzwi.
Koszt naprawy 100 zł więcej.
Zgadnijcie kto płacił..a jestem przed wypłatą...
#zalesie
@369zszywek: na otworzonych drzwiach? rygle do środka? od bajek to Kobuszewski xD
Bo z takim wybrankiem życiowym musiałbym albo mieć permanentne 1,5% we krwi, albo być lekomanem z ukrytą nerwicą (ಠ‸ಠ)
@369zszywek: dlatego najlepiej trzecie konto i tam przelewać na mieszkanie, jedzenie + umówiona kwota do zaoszczędzenia a reszta z wypłaty zostaje każdemu na swoje bzdety( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby była jasność: kiedyś dałam się bardzo podporządkować panu i władcy. Nie miałam nic. On miał wszystko. Rzuciłam rozwój zawodowy bo on tak chciał.
Jakiś czas temu się ogarnęłam. Od kilku lat konsekwentnie podnoszę swój poziom
Małżeństwo z 50-letnim stażem, mąż -tyran jest umierający. Żona siedzi przy nim w ostatnich chwilach. Mąż zaczyna ją przepraszać że był taki okropny dla niej przez całe życie.
Ona na to:
Nie martw się, miałam sposób żeby jakoś sobie z tym radzić.
Jaki? Pyta mąż?
Ano za każdym razem jak mnie #!$%@?łes, szorowałam kibel twoja szczoteczka do zębów. Bardzo mnie to uspokajało.
....
... Natomiast poinformowanie mediów że podoficer Wojska Polskiego w rozmowach prywatnych, gloryfikuje wrogów, bo pochodzi z Łemków i uważa że polskie wojsko to dzicz, to inna sprawa.
O łemkach dużo czytałem, byłem w skansenie - tylko.
Oficer wojska, sam naprawia drzwi...
Ja prdl.
Cóż więcej dodać, gdy nie ma już do czego?