Aktywne Wpisy
lignocainum +75
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
wykop +42
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
#heheszki #bekazpisu #neuropa #4konserwy #netflix
Sam mam teraz netfliksa, ale wczesniej hbo i nie dosc ze hbo ma duzo mniej popularnych zajebistych seriali, to jeszcze przebija totalnie netfliksa z filmami. Prawda jest taka, ze netfliks sobie wyrobil marke duzymi serialami jak narcos itp. ale aktualnie jest sredni motzno.
Sugerujesz, że gdzieś tu jest postawione pytanie retoryczne?
Co nic nie ma? Xd
Poziom seriali o lige wyzszy niz na netfliksie, a samych produkcji tyle, ze i tak sie nie obejrzy wszystkiego co dobre.
@eusz2 szkoda że HBO nie ma aplikacji na TV Philipsa z systemem Saphi... :(
Czarnobyl xdd przehajpowany
Zeby tylko kilka wymienic: pan avila, zlote zycie, miasteczko wayward pines, klasyki jak carnivale, fargo, patrick melrose, uciekinierzy, w cieniu i moglbym tu wymienic dziesiatki nawet lepszych, tylko z pamieci jade.
@Qbiik: koleś jest jakiś nie do końca sprawny, czy coś? Przecież mógł przejrzeć zawartość Netflixa przed zakupem pakietu - wtedy by nie płakał, że zawartość mu się nie podoba. Tym bardziej, że zarzuty pod adresem Netflixa o SJW/PC są znane od kilku lat. Czegoś takiego nie da się wybronić.