Aktywne Wpisy
_flae +27
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
Tyrande +8
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
#samoyed #psy
Mała szansa, zresztą było by to nielegalne bo w PL jest prawo zastrzegające sprzedaż psów jedynie dla osób będących z związkach. Że spora liczba tych związków to pseodo i rodówód drukują sobie sami w domu to już inna kwestia ;D
Ale słyszałam że nawet takie pseudo ostatnio podrożało. Zwlasza podczas epidemii jak był super popyt na szczeniaczki, a samoyedy są modną
Mimo to największe szanse na zdrowego psa masz właśnie tam, nadal jednak należy zachować zdrowy rozsądek przy wyborze samego hodowcy.
Jak w twoim przypadku - na jakiej zasadzie będziesz dobierał reproduktora? Tylko badania fizyczne? Co z predyspozycjami psychicznymi? Ile jesteś w stanie zapłacić