Wpis z mikrobloga

Czy samodzielnie zrobionemu (na życzenie chłopaka) burgerowi z bułką maślano-miodową, 200g wołowiny, cheddarem, karmelizowanym w piwie i brązowym cukrze bekonem, sosem big mac, smażoną cebulką, szpinakiem i pomidorem wolno plusa?


@Snuffkin:
s.....a - > Czy samodzielnie zrobionemu (na życzenie chłopaka) burgerowi z bułką maśl...
  • Odpowiedz
kopyra uznał Tatrę za najlepsze piwo koncernowe


@chigcht: w tamtym konkretnym teście, a wiadomo, że warki się między sobą różnią tak samo jak świeżość piw jest różna. Z resztą test dotyczył tylko podstawowych jasnych lagerów, czyli najbardziej pospolitego piwa z możliwych. Ja osobiście Tatry nie piłem od 5 albo więcej lat więc mi trudno oceniać dzisiejszą Tatrę, może faktycznie nie jest zła
  • Odpowiedz
@Snuffkin: "Widzę, że jesteś dumna ze swojego projektu. Ale może wyjaśnisz z czego? Z tego, że wołowiny użyłaś w bułce maślano-miodowej? Przerost formy nad treścią. Ale przed mirkami będziesz szpanowała jakiego to ty (specjalnie z małej litery) zrobiłaś burgera. Może byś lepiej wykorzystała bułkę maślano-miodową?" #pasta
  • Odpowiedz