#pytanie #zwiazki #rozwepaski #niebieskiepaski #dzieci #macierzynstwo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks Mam pytanie do matek/ ojców/ małżeństw. Punkt 9 z ikonografiki. Narodziny dziecka psują seks. 50% związków ocenia seks 8 miesięcy po narodzeniu dziecka jako średni lub słaby. Odsetek par niezadowolonych z życia seksualnego w małżeństwie po narodzeniu dziecka wzrasta z 1 do 20%. Dodatkowo 83% rodziców po narodzeniu dziecka doświadczyło CIĘŻKIEGO KRYZYSU w małżeństwie. https://kobietapo30.pl/kryzys-w-zwiazku-po-narodzinach-dziecka/ Czytam sobie również, że po urodzeniu kobiety przestają się interesować swoimi facetami. Czy to wszystko prawda? Czy po urodzeniu dziecka jakość związku siada i pary stają się nieszczęśliwe? I że generalnie jest to kiepski deal, jeśli ktoś chce mieć szczęśliwy związek? Czy są na sali jacyś rodzice, którzy się wypowiedzą?
@maly_ludek_lego: seks przed dziećmi to była zupełnie inna sprawa, całą chata twoja, można było krzyczeć, skrzypiące łóżko cię nie przejmowało. A przy dzieciach już się nie ma tyle czasu więc wieczorem trzeba być cicho, rano możesz być przyłapany na swojej partnerce i odpowiadaj na pytania "czemu tak dziwnie leżycie". Jak wygląda seks po narodzinach to też zależy od tego jak poszła ciąża i narodziny u mnie przy każdej ciąży było zupełnie
Mam pytanie do matek/ ojców/ małżeństw.
Punkt 9 z ikonografiki.
Narodziny dziecka psują seks. 50% związków ocenia seks 8 miesięcy po narodzeniu dziecka jako średni lub słaby. Odsetek par niezadowolonych z życia seksualnego w małżeństwie po narodzeniu dziecka wzrasta z 1 do 20%.
Dodatkowo 83% rodziców po narodzeniu dziecka doświadczyło CIĘŻKIEGO KRYZYSU w małżeństwie.
https://kobietapo30.pl/kryzys-w-zwiazku-po-narodzinach-dziecka/
Czytam sobie również, że po urodzeniu kobiety przestają się interesować swoimi facetami. Czy to wszystko prawda?
Czy po urodzeniu dziecka jakość związku siada i pary stają się nieszczęśliwe?
I że generalnie jest to kiepski deal, jeśli ktoś chce mieć szczęśliwy związek? Czy są na sali jacyś rodzice, którzy się wypowiedzą?
Komentarz usunięty przez autora