Ale to jest przeżycie powiem wam. Z niczym nie da się porównać.
@Polasz: No wiadome. Będziesz uczył młodego szitpostować na wykopie. Opowiesz legendę o Rumunie z IBM. Będziesz krzewił nienawiść do administracji. Będziesz pogłębiał w nim wiarę w działające tagi
@Polasz: Tldr; “Wychowaj jak swoje” po raz pierwszy rozpieprzylo komus zwiazek xD
Wsrod moich znajomych tylko ja czytam wykop (na sczescie) czesto tutaj padaja zarty gdy ktos pisze o porodzie “wychowaj jak swoje” “dbaj jak o swoje”. Moj najlepszy kumpel powiedzial mi z 3tygodnie temu ze bedzie tata,i sypnalem w gronie znajomych jak bylismy w pubie “wychowaj jak swoje”. Nagle wszystko ucicholo xD zrobilo sie sztywno,moja rozowa sie w------a,tamtego rozowa
Urodził mi się właśnie syn ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ale to jest przeżycie powiem wam. Z niczym nie da się porównać.
źródło: 1000104488
Pobierz@Polasz: No wiadome.
Będziesz uczył młodego szitpostować na wykopie.
Opowiesz legendę o Rumunie z IBM.
Będziesz krzewił nienawiść do administracji.
Będziesz pogłębiał w nim wiarę w działające tagi
Gratuluje!
a jadłeś kiedyś mocno zrobiony kebsa o 2 w nocy? to właśnie jest przeżycie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Polasz: no to ja z innej mańki:
wiadomo kto jest ojcem? xDDD
Wsrod moich znajomych tylko ja czytam wykop (na sczescie) czesto tutaj padaja zarty gdy ktos pisze o porodzie “wychowaj jak swoje” “dbaj jak o swoje”. Moj najlepszy kumpel powiedzial mi z 3tygodnie temu ze bedzie tata,i sypnalem w gronie znajomych jak bylismy w pubie “wychowaj jak swoje”. Nagle wszystko ucicholo xD zrobilo sie sztywno,moja rozowa sie w------a,tamtego rozowa
źródło: temp_file.png7354890959052545381
Pobierz