Aktywne Wpisy

rales +2
Do rzeczy:
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem

czy???
- przyzwyczaisz się 47.0% (101)
- spróbuj, tam sterowanie padem nie jest trudne 14.4% (31)
- odpuść 29.3% (63)
- nwm . sprawdzam 9.3% (20)

Jaki może być powód w----------a przez samochód ogromnej ilości płynu chłodniczego?
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
z FB. Inne źródło: https://krakow.wyborcza.pl/krakow/1,42699,20214234,skupiska-zydowskie-przepedzi-sie-napady-w-rabce-na-dzieci.html
#historia #zydzi #zolnierzewykleci #rabka #rocznicanadzisiaj
@Jebwleb: Tak, tak, "ataki na MO i żołnierzy radzieckich" przeprowadzane poprzez wrzucanie granatu przez okno sierocińca i ostrzeliwanie okien z karabinów. Osobliwie efektywne wtedy, gdy MO i żołnierzy tam nie ma, a są chore dzieci cudem ocalałe z Zagłady. Nie ma moralnej ohydy, której byście nie usprawiedliwili.
Pierwszy atak 12 sierpnia
Zeznania składane w stalinowskiej Polsce przez torturowanych działaczy antykomunistycznych zawsze spoko.
To jest robota dla IPN żeby zbadać tą sprawę kompleksowo.
Ale antypolacy już się ślinią.
"Niepodległościowe oddziały partyzanckie w Krakowskiem 1944-1947"
strona 294 , proszę poszukać i bzdur nie pisać bo to ......