Aktywne Wpisy
OCIEBATON +341
masternodeBTC +303
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
#dupeczkizprzypadku #gownowpis #afera #facebook #pytanie #pytanie
Jak dla mnie odsłanianie pośladków w miejscach publicznych powinno być karalne, tak samo jak chodzenie bez koszulki w przypadku facetów.
@Mia900: Jestem za! Pod warunkiem że takie same typy koszulek mogą mieć faceci i kobiety :)
@Matfju:
A tu co zrobiła ta biedna dziewczyna, że musiała się znaleźć na tym obrzydliwym tagu?
Jak ona śmiała nałożyć sportowe legginsy na siłownię? XD A potem się dziwicie, że na siłowni są strefy tylko dla kobiet ¯_(ツ)_/¯
nie wiedziałem, że takie są ale nie wiem czemu ktoś miałby się dziwić. Czy ci sami ludzie dziwią się, że są toalety tylko dla kobiet? Sam będąc mężczyznom niezbyt lubie ćwiczyć z pojawiającymi się czasem patusami XD
Komentarz usunięty przez moderatora