Wpis z mikrobloga

@svickova: sama jestem przeciwna robieniu zdjęć tyłkom obcych lasek na ulicy, a tag #dupeczkizprzypadku mam na czarno, ale (xD) naprawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby ubrać się jak ta pierwsza laska, czym kierowała się ta dziewczyna odsłaniając połowę tyłka? wygodą? było aż tak gorąco?

Jak dla mnie odsłanianie pośladków w miejscach publicznych powinno być karalne, tak samo jak chodzenie bez koszulki w przypadku facetów.
@Mia900 kilka dni temu widziałem na ulicy podobnie ubraną, co chwilę próbowała naciągnąć te "gacie" na tyłek więc tym bardziej nie rozumiem po cholerę się tak ubierać
@Student_AWAS:

jak mogłeś sfotografować moją dupę, to nie to, że ja sama zakładam kiecki, które wszystko odsłaniają xD

A tu co zrobiła ta biedna dziewczyna, że musiała się znaleźć na tym obrzydliwym tagu?
Jak ona śmiała nałożyć sportowe legginsy na siłownię? XD A potem się dziwicie, że na siłowni są strefy tylko dla kobiet ¯_(ツ)_/¯
inefable - @StudentAWAS: 
 jak mogłeś sfotografować moją dupę, to nie to, że ja sama ...

źródło: comment_1597851213rUtToYc0EV29BkIwXNZnr8.jpg

Pobierz
@inefable

A potem się dziwicie, że na siłowni są strefy tylko dla kobiet

nie wiedziałem, że takie są ale nie wiem czemu ktoś miałby się dziwić. Czy ci sami ludzie dziwią się, że są toalety tylko dla kobiet? Sam będąc mężczyznom niezbyt lubie ćwiczyć z pojawiającymi się czasem patusami XD
@myszojelen:Ja bym ciebie zglosil na kolegium za bycie ojcem-#!$%@? roku, ktora nie potrafi wychowywac corki, a typ ma prawo robic to co mu sie podoba, #!$%@? masz do tego co kto robi, wladze masz nad tym co masz w gaciach i ewentualnie nad swoja corka, jak nie umiesz ani jednego ani drugiego poskromic to nie jestes facetem tylko zwykla galareta spoleczna