Aktywne Wpisy
Mistymay +4
Spotykam sie z chlopakiem z 4 miesiace, ale nie jest to #zwiazki , ma teraz urodziny, w sumie to nie mialam takie sutacji jeszcze i nie wiem co i za ile mu kupic na prezent? Jakies cygara za 200 zł bedzie okej? Czy za duzo jak na taka luźniejsza znajomosc? Mamy po 24 i 26 lat
#niebieskiepaski i troche #tinder
#niebieskiepaski i troche #tinder
Co proponujecie do samoobrony przed patologią? Gaz pieprzowy? Jak to wygląda w świetle prawa, co jest legalne, a co nie. #przegryw #samoobrona
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Za to białe kobiety często pożądają murzyńskiej knagi.
I to nie że mną jest problem a z tymi kobietami. Nie znam podobnego ruchu męskiego, który by hołubił jakąkolwiek rasę kobiet i wystawiał takie zdjęcia do mass mediów.
@no_49: to tym gorzej, znaczy że potrafią jeszcze niżej upasc
@Dakkar: otóż to, nie przyczyna a skutek jest fatalny sam w sobie
@Mapylus: boli mnie co najwyżej głupota
@tomislawniepelka: boli mnie głupota, jw
@brednyk: poproszę o badania.
Co Ci do tego jakiej knagi chce jakakolwiek kobieta. Jest to tylko i wyłącznie jej sprawa XD
A ja znam, całą masę. Mężczyźni, którzy chcą kobiet tylko z wielkimi cyckami albo BBW. Mężczyźni którzy chcą tylko blondynek, czy rudych. Cała masa weebow, którzy chcą
@fenis: Nie można, czemu przenosisz zachowanie jednostek na całą resztę ogromnej grupy?
@brednyk: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ale widzisz, że na tej statystyce wyciągając wnioski na twój sposób to dla białych kobiet czarni mężczyźni są jeszcze bardziej aseksualni niż biali mężczyźni dla czarnych kobiet XDDDDDDDDD
Ojesus jak się się pięknie samozaorałeś XDDDDD
@Bomfastic: co z tego kto jest bardziej? Liczy się fakt, że są nieaktrakcyjni. Chyba masz spory problem z interpretacją danych
@brednyk: cóż wg twojego wniosku, że kobiety "często chcą murzyńskiej knagi". To powinno być widać to w twoich danych, a nie jest. Więc masz spory problem z wnioskowaniem jakimkolwiek
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Dane odnoszą się do kobiet w każdym wieku do średniej. A mój post dotyczył młodych dziewczyn
@Bomfastic: przecież jedno nie zaprzecza drugiemu
I nie bronię tego, a tylko zapytałem po #!$%@? się przejmować. No ale zapomniałem, że brak zgody z czyimiś poglądami
@brednyk: i w jaki sposób się przejawia ta mądrość, że nagle zmienia swoje preferencje?
Czyli twoje statystki jednak nie potwierdzają tego, że dla czarnych kobiet biali są aseksualni. Ponieważ czarne nastolatki dalej mogą chcieć białych, a dopiero z wiekiem mądrzeją.
Po czym jako dowód wstawiasz grafikę , gdzie
1. Czarnoskórzy są dla białasek bardziej aseksualni niż białas dla azjatki
2. Dla białasów azjatki i latynoski są bardziej atrakcyjne niż białaski
Więc
No nie wiem, może być pewnym siebie i swojej wartości, i respektować czyjąś wolność co do tego z kim chce się
@brednyk: oki, jak znajdziesz jakieś badania w tej grupie to chętnie obejrzę. Chyba zbyt czesto już o tym piszę ale kilka lat temu przeprowadziłem się do Amsterdamu. Chwilowo jestem w Polsce, ale tam naprawdę można spotkać ludzi z całego świata.
Z Tybetu, Indian, Eskimosów, Jamajczykow, z Karaibów,
@Bomfastic: więcej "XD" wrzuć do posta, dzbanie -,-
@alcest: będę sobie wrzucał tyle ile mi się podoba leszczu XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To wrzuć w lepszej jakości