Przegryw 2/10: "kobiety mają nierealne standardy, nawet brzydka chce tylko chada zamiast uderzać do kogoś ze swojej ligi" Dziewczyna 3/10: "Hej, to jestem ja, poznajmy się jeśli chcesz" Przegryw 2/10: "hahah nigdy w życiu z taką brzydką, dajcie harpun"
@checklogin: ale taki przegryw to jest na rynku matrymonialnym ekwiwalent takiego "ulańca" albo jeszcze mniej. To jest okrutna prawda, ale prawda. Trzeba być hipokrytą żeby z jednej strony narzekać na "hipergamię" a z drugiej odrzucać z marszu ludzi ze swojej ligi.
@Mr_Squno: ja miałem rozkmine, że balckpill to jest męski odpowiednik skrajnego feminizmu:
- wyznawany przez ludzi nieszczęśliwych - checked - wrogi płci przeciwnej - checked - obwiniający zinstytucjonalizowaną dominację płci przeciwnej za swoje własne niepowodzenia - checked - opisywanie ogółu przedstawicieli płci przeciwnej jako "wszyscy tacy sami" - checked - sprowadzanie związków z płcią przeciwną do relacji między dominującym a dominowanym - checked - sugerowanie, że przyjacielskie relacje z płcią przeciwną
@zielonzielon jest jeszcze jeden plot twist w ich wykonaniu. Oni nie rozumieją dlaczego kobiety 7/10 albo i 5/10 wolą być same niż z nimi. ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@zielonzielon: ale mnie #!$%@? to wstawianie i nabijanie się z lasek z tindera (bez szczególnego powodu). Powinni to usuwać i banować takiego głąba, ale wiadomo, że jak nie uraża się uczuć zboża i dupska elfika, to sprawy nie ma i można #!$%@?ć w internecie po dowolnej lasce (╯°□°)╯︵┻━┻
Dziewczyna 3/10: "Hej, to jestem ja, poznajmy się jeśli chcesz"
Przegryw 2/10: "hahah nigdy w życiu z taką brzydką, dajcie harpun"
#bekazprzegrywow #bekazpodludzi
Wiele tych wielorybów mogłoby być spoko dziewczynami, ale trzeba #!$%@?ć jak świnia z koryta.
Dopóki nie poznałem wykop, to nie miałem pojęcia, że istnieje coś tak zj*banego.
Najlepsze jest to, że cała ich wiedza na temat kobiet czy "p0lkach" pochodzi z internetu xD.
- wyznawany przez ludzi nieszczęśliwych - checked
- wrogi płci przeciwnej - checked
- obwiniający zinstytucjonalizowaną dominację płci przeciwnej za swoje własne niepowodzenia - checked
- opisywanie ogółu przedstawicieli płci przeciwnej jako "wszyscy tacy sami" - checked
- sprowadzanie związków z płcią przeciwną do relacji między dominującym a dominowanym - checked
- sugerowanie, że przyjacielskie relacje z płcią przeciwną
Omijam jak tylko mogę te wszystkie wpisy blackpill, bo ciśnienie mi podkasuje, jak czytam, co oni tam wypisują.
Komentarz usunięty przez autora
Przecież to jest obrzydliwe