Aktywne Wpisy
Itslilianka +127
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Co się dziś z rana odwaliło na antenie Vox fm (-‸ლ)
Dzwoni kobieta i opowiada historię. W dużym skrócie, chciałaby za pośrednictwem stacji pogodzić się z facetem, któremu odmówiła przyjęcia pierścionka zaręczynowego (lub go nawet zwróciła, whatever - nie dosłyszałem).
Przyczyną miała być ponoć mamusia partnera a czarę goryczy przepełnił fakt, że partner zarzucił dzwoniącej, że zapomniała o urodzinach przyszłej teściowej :)
No i zaczęły się radiowe #heheszki na antenie: "czyli ten facet to taki pantofelek hehe" i kilka innych docinków. Ogólnie publicznie upokorzyli kolesia, jest wesoło i dzwonią w końcu do typa pokrótce przedstawiając sytuacje: a mianowicie.
NO CZEŚĆ BŁAŻEJ, PARTNERKA JEST GOTOWA SIĘ POJEDNAĆ I PRZYJĄĆ JEDNAK TEN PIERŚCIONEK :D
Facet na to konkretnie, że nie zamierza o takich sprawach rozmawiać przez pośredników, tym bardziej publicznie i w radiu.
Prezenter dociekliwie pyta: ale kochasz ją czy nie?
Facet merytorycznie i pewnie odpowiada, że nie będzie o tym opowiadał komuś nieznajomemu a jeśli już to wyjaśni to z zainteresowaną.
Prezenter zacząl mu cisnąc, że dlaczego jest dla niego ostry i niegrzeczny (sic!)
Koleś jeszcze raz konkretnie przedstawił swoje stanowisko, podziękował i słusznie się rozłączył. Na antenie konsternacja.
Podsumujmy: typiara pierze publicznie brudy w radiu, prezenter robi z niego pantofla i maminsynka po czym #p0lka oczekuje jeszcze że typ ponownie do niej wystartuje z pierścionkiem XDDD
Pomijam to, że koleś do którego dzwonili ani przez sekundę nie był niegrzeczny, wręcz przeciwnie. Konkretny i z argumentami.
Musiałem rozchodzić tę żenadę, #rozowepaski róbcie tak dalej 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@worldmaster: Jeśli słuchasz Vox FM na co dzień to przynajmniej masz wprawę
@Kakadya92
@Binnion
@WuZz
@InspektorDupa to jest #!$%@? bal czy szmal który wcześniej leciał na Esce zawsze o 17 jak siedziałem na silce xD. Prowadzący zawinął się do voxa razem z programem. Faceci też tam dzwonią z takimi bzdurami, a nawet większymi.
Cała idea polega żeby pogodzić dwóch patusow a jak się nie uda to ten przepraszamy dostaje 50zl xd. Nawet były odcinki z LGBT.
To tylko jej wersja, nikt nie słyszał tej drugiej strony i zakładam że jeżeli w ten sposób gość się wypowiadał na antenie to pewnie jego wersja tej sytuacji
Ostatnio jechałem na wakacje przez jakieś zadupia, RMF odbierał, leciało.
I tam też audycja w stylu zdzwoń i powiedz co chcesz przekazać swojemu ex. Jaki cringe, o co w ogóle chodzi. Mają dzwonić ci co są już pijani o 16.00 i włącza im się tryb "a napisze do ex, niech wie"?
To pewnie takie radiowe trudne sprawy.