Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 448
#voxfm #logikarozowychpaskow #p0lka #bekazrozowychpaskow
Co się dziś z rana odwaliło na antenie Vox fm ()
Dzwoni kobieta i opowiada historię. W dużym skrócie, chciałaby za pośrednictwem stacji pogodzić się z facetem, któremu odmówiła przyjęcia pierścionka zaręczynowego (lub go nawet zwróciła, whatever - nie dosłyszałem).
Przyczyną miała być ponoć mamusia partnera a czarę goryczy przepełnił fakt, że partner zarzucił dzwoniącej, że zapomniała o urodzinach przyszłej teściowej :)
No i zaczęły się radiowe #heheszki na antenie: "czyli ten facet to taki pantofelek hehe" i kilka innych docinków. Ogólnie publicznie upokorzyli kolesia, jest wesoło i dzwonią w końcu do typa pokrótce przedstawiając sytuacje: a mianowicie.
NO CZEŚĆ BŁAŻEJ, PARTNERKA JEST GOTOWA SIĘ POJEDNAĆ I PRZYJĄĆ JEDNAK TEN PIERŚCIONEK :D
Facet na to konkretnie, że nie zamierza o takich sprawach rozmawiać przez pośredników, tym bardziej publicznie i w radiu.
Prezenter dociekliwie pyta: ale kochasz ją czy nie?
Facet merytorycznie i pewnie odpowiada, że nie będzie o tym opowiadał komuś nieznajomemu a jeśli już to wyjaśni to z zainteresowaną.
Prezenter zacząl mu cisnąc, że dlaczego jest dla niego ostry i niegrzeczny (sic!)
Koleś jeszcze raz konkretnie przedstawił swoje stanowisko, podziękował i słusznie się rozłączył. Na antenie konsternacja.

Podsumujmy: typiara pierze publicznie brudy w radiu, prezenter robi z niego pantofla i maminsynka po czym #p0lka oczekuje jeszcze że typ ponownie do niej wystartuje z pierścionkiem XDDD
Pomijam to, że koleś do którego dzwonili ani przez sekundę nie był niegrzeczny, wręcz przeciwnie. Konkretny i z argumentami.
Musiałem rozchodzić tę żenadę, #rozowepaski róbcie tak dalej ()
  • 22
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@worldmaster: dobrze że się rozstali skoro w ogóle się ze sobą nie zgadzają w takich podstawowych sprawach jak publiczne rozstrząsanie prywatnych spraw, jakby niebieski mi coś takiego odwalił to byłby koniec
  • Odpowiedz
@worldmaster: u mnie w pracy cały czas jest włączone radio i to nie jakieś konkretne tylko to, co akurat odbiera bez szumów. Zauważyłam, że często ludzie dzwonią do radia, bo sie poklocili z druga połówka i proszą prowadzacego o bycie mediatorem xD bawi mnie to w opór. Kto normalny dzwoni i opowiada wszystkim słuchaczom o prywatnych sprawach? I wyobrazcie sobie wlasnie byc na miejscu tej drugiej osoby - jestescie po
  • Odpowiedz
W pracy niekiedy leci te radio i po prostu poziom jaki pokazują ci prezenterzy jest żenujący. Niekiedy się zastanawiam jak trzeba być głupim żeby niektóre teksty walić na wizji..
  • Odpowiedz
  • 1
@worldmaster
@Kakadya92
@Binnion
@WuZz
@InspektorDupa to jest #!$%@? bal czy szmal który wcześniej leciał na Esce zawsze o 17 jak siedziałem na silce xD. Prowadzący zawinął się do voxa razem z programem. Faceci też tam dzwonią z takimi bzdurami, a nawet większymi.
Cała idea polega żeby pogodzić dwóch patusow a jak się nie uda to ten przepraszamy dostaje 50zl xd. Nawet były odcinki z LGBT.
  • Odpowiedz
@BaRi: lepsza była radiowa wersja randki w ciemno. kiedyś dodzwonił się gość z Krakowa i w sumie spoko bajerzył, ale laska mu podziękowała. to na koniec pozdrowił wszystkich kibiców Ruchu i na antenie "je* Żydów sk*" XDDD
  • Odpowiedz
  • 4
@worldmaster: Haha, obraźić się o urodziny swojej matki. To trzeba mieć ładnie sprany mózg. Ta baba też ze to w radiu pierze. Pewnie nie chciała się pogodzić tylko żeby wszyscy zobaczyli jaki to spierdon. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To tylko jej wersja, nikt nie słyszał tej drugiej strony i zakładam że jeżeli w ten sposób gość się wypowiadał na antenie to pewnie jego wersja tej sytuacji
  • Odpowiedz
  • 1
@worldmaster ale o co chodzi z tymi radiami??

Ostatnio jechałem na wakacje przez jakieś zadupia, RMF odbierał, leciało.

I tam też audycja w stylu zdzwoń i powiedz co chcesz przekazać swojemu ex. Jaki cringe, o co w ogóle chodzi. Mają dzwonić ci co są już pijani o 16.00 i włącza im się tryb "a napisze do ex, niech wie"?
  • Odpowiedz
  • 0
@Snap-Dragon zależy co to znaczy konkretnie, jeśli np. mieli iść do matki na kawę ale laska zapomniała i poszła se na plotki z koleżankami to to jest powód do kłótni.
  • Odpowiedz