Wpis z mikrobloga

Brawo ja, dalem do dyspozycji dla msfs 500GB (tak jakby cache na orto), no tylko one sie nie ciagna w locie tylko najpierw rezerwuja...a nie rezerwuja sie szybko - wiec nie przeginajcie paly bo poczekacie i to srogo ;)
#msfs
  • 6
@Nuggerath: Ale z tym Rolling Cache to jest jakiś bug, bo jak się alt-tabujesz do exploratora i zaczniesz kontrolować ręcznie przyrost pliku to pożądaną wielkość pliku otrzymuje dosyć szybko. Wtedy wystarczy ubić MSFS w task managerze i uruchomić ponownie. Ja tak później robiłem i wszystko banglało.
@Nuggerath: A powiedz mi... w wersji finalnej da się wyłączyć te debilne filtry jak wyostrzenie i eye-adaptation? Czy wyjebne jajca i trzeba nadal grzebać w plikach konfiguracyjnych?
@newerty: Cos tam widzialem, ze jest dotyczacego kamery, i chyba rzeczywiscie ten fisheye zredukowalo. Polskie tlumaczenie ma bledy, a eng nie pozwala mi przebindowac buttonow wiec wiesz ;) Poza tym jeszcze nie grzebalem - ale bedzie trzeba bo jest za ostro/kontrastowo i przez to samolot sie wydaje oderwany od reszty.