Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +836
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
dawniej lewa strona nie miała bólu d--y o tego typu tematy (lub niewielki) - bo hasło "live and let live" było na ich sztandarach
dzisiaj ocenzurowali by film lub bardziej nowocześnie, nie dopuścili by do jego wyświetlania i zrobili by wszystko co w ich mocy żeby wywalić z pracy autorów
Percepcja i działania lewej strony się zmieniły drastycznie przez te kilka lat.
Bardzo wielu dawnych czempionów
Dzisiaj, w przypierniczaniu się do wyrwanych z kontekstu fragmentów, przoduje postępowe skrzydło lewej strony. Nawet tak bardzo że atakują już swoich tak agresywnie że goście którzy krytykowali Żywot Brajana za nabijanie się z Jizasa wyglądają "prawie" rozsądnie (przy prawie cudzysłów jest naprawdę spory).
Podobnie jak
Lewica dalej tak samo głupia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@czynastolatek: bo ja wiem?
mi się wydaje że najgłośniejsza część lewicy pobiła najgłośniejszą część prawicy w głupocie
taguj #humorinformatykow
prostactwo na wykopie to zupełnie inni ludzi niż ci co oprotestowywali ten kabaret