Wpis z mikrobloga

@gr4p3: hejka jesteś w stanie pomóc w wyjeździe za tą kase co opisałeś na blogu ? byłem w NL kupe czasu temu na bulbach i marze by wrócić.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Moge podac namiar na dobra, sprawdzona agencje. Jest podobnie jak pisalem na blogu. Wiecej niestety nie mogę zrobic dla nieznajomej mi osoby. Wiesz jak jest, po alkoholu czlowiek czasem sam za siebie nie reczy:)
  • Odpowiedz
@gr4p3: Jasne rozumiem obawy. Sam czasem miałem sytuacje kiedy komuś chciałem pomóc a potem wstydziłem się za niego. Podaj namiar bo dłużej tu już chyba nie wytrzymam.
  • Odpowiedz
ar bo dłużej tu już chyba nie wytrzymam.

@gr4p3: Czy poprzez tą agencje pracujesz ? jak wyglądała rekrutacja, czy ciężko się załapać ? jaka pogoda w NL
  • Odpowiedz
@stuwa200: Do tej firmy nigdy nikt sie nie dodzwonił. Taka maja zasade ,ze telefony ze strony sa dla picu. Trzeba odwiedzic biuro i tak jak mowie, brac wizytowke z bezposrednim numerem do Pani ktora Cie obslugiwala. Nie dziwie im sie, ludzi chetnych do pracy jest w cholere, nic innego by nie robily tylko telefony odbieraly. A zeby sie zarejestrowac i tak i tak trzeba sie pokazać osobiście, zrobić pierwsze wrazenie.
  • Odpowiedz
  • 0
Spoko ale z Katowic jest kawalek. Obecnie mam prace w handlu i marketinguwiec problemu wiec z problemu z porozumieniem raczej nie mam. Angielski dobry. Skoro tam pracowales to znasz ludzi masz jakis kontakt do jnednej z milych Pan?
  • Odpowiedz