Wpis z mikrobloga

Ja robię te manifestacje gamoniu? I po drugie to protesty to tez walka o wolność. Kończę, bo ludzie jednak maja racje, zes debil z gwoździem w głowie. XD

@Nociekawe: ludzie xD neuropa z discorda zaorana biega się poskarżyć xD

Oczywiście nie zrozumiesz, bo według ciebie w Polsce nie ma dyskryminacji....

Jest ale te osoby akurat nie protestują. Np. ja mam mieć emeryturę później niż kobiety. To jest dyskryminacja gamoniu a
  • Odpowiedz
Zakładając, w uproszczeniu, że pracownik zarabiający pensję minimalną oddaje w podatkach 1154 zł (722 bezpośrednio i 23% z reszty w postaci VAT) to pani, tfu, prezydentowa dostała właśnie pomiędzy 15 a 16 (~15.6) chłopów pańszczyźnianych, którzy walcząc o przetrwanie zapracowują na jej pensję...
A to tylko wierzchołek góry lodowej bo oprócz niej podwyżki dostało masę innych darmozjadów - urzędniczyn.
Nie mam już siły do tych, tfu, ludzi.
A argument, że to zapobiega
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fadeimageone: akurat prezydent powinien dostać podwyżkę bo to wstyd dla kraju żeby zwykły nieznany nikomu człowiek jak ja zarabiał na etacie więcej niż głową państwa
  • Odpowiedz
@fadeimageone: beka z ludzi czepiajacych sie o te pensję XD k---a to skandal byl ze tak dlugo nie waloryzowali tych zarobków. Jak my mwmy miec normalnych politykow jak oni mieli takie śmieszne pensie, chyba ze dla kogos 10k to duzo ale to wnkoncu bolzga
  • Odpowiedz