Pytanie dla sióstr z przegrywu i e sumie dla normików też
KATEGORYCZNY ZAKAZ BRANIA UDZIAŁU W ANKIECIE DLA MĘŻCZYZN
Pytanie następujące: Czy w dzisiejszych czasach da się znaleźć mężczyznę szanującą każdą kobietę, niezależnie czy miała w życiu 1 partnera seksualnego, 5, 10, 25 a może żadnego i nie planuje uprawiać seksu z różnych względów
FAJNIE JAKBY OSOBY BIORĄCE UDZIAŁ W GŁOSOWANIU ZOSTAWIŁY PLUSA DLA ZASIĘGU #przegryw #kiciochpyta #pdk
@oblaczek: Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę że można nie chcieć być w związku z kobietą która miała 25 partnerów, właśnie z tego konkretnego powodu, a mimo to mieć nadal do niej szacunek,
@oblaczek: Trzeba było dać 4 opcje, 2 dla różowych i 2 dla niebieskich, bo gwarantuję, że się do tej twojej prośby niezastosowali.
Nie brałem udziału w ankiecie. Szanuję tych co nie robią z seksu niczego wielkiego, ale chyba się zgodzisz, że to coś więcej niż zjedzenie kanapki. Mogę "szanować" taką co miała i 50, ale mam wątpliwości czy nie będę po prostu 51-szym, więc jakbym wiedział, że tyle już miała
@Ostry_Sens: nikogo nie chce namawiać, przekonywać do bycia z osobą która miała taką ilość partnerów seksualnych która mu nie odpowiada. Chciałabym by osoby które spały z 1 osoba czy 50 (bo ktoś np. lubi uprawiać s--s niezależnie od płci) nie były obrażane, nazywane ładnie mówiąc prostytutkami
@oblaczek: A ty nie szanujesz widzę prostytutek. Mnie też to irytuje, że ktoś nazywa te co dają za darmo prostytutkami, bo ja szanuję język polski i logikę.
były obrażane, nazywane ładnie mówiąc prostytutkami
@oblaczek: A tutaj? Stwierdziłaś, że k---a lub p---------a to określenie obraźliwe. Widzę, że już się zapiekliłaś, bo mi plusa zabrałaś, że niby wkładam Ci w usta( ͡°͜ʖ͡°) coś czego nie powiedziałaś. No to masz udokumentowany cytat.
KATEGORYCZNY ZAKAZ BRANIA UDZIAŁU W ANKIECIE DLA MĘŻCZYZN
Pytanie następujące: Czy w dzisiejszych czasach da się znaleźć mężczyznę szanującą każdą kobietę, niezależnie czy miała w życiu 1 partnera seksualnego, 5, 10, 25 a może żadnego i nie planuje uprawiać seksu z różnych względów
FAJNIE JAKBY OSOBY BIORĄCE UDZIAŁ W GŁOSOWANIU ZOSTAWIŁY PLUSA DLA ZASIĘGU
#przegryw #kiciochpyta #pdk
Pytanie jak wyżej
Komentarz usunięty przez autora
chyba na podlasiu xD
@oblaczek: Zależy ile bierze za godzinę
Nie brałem udziału w ankiecie. Szanuję tych co nie robią z seksu niczego wielkiego, ale chyba się zgodzisz, że to coś więcej niż zjedzenie kanapki. Mogę "szanować" taką co miała i 50, ale mam wątpliwości czy nie będę po prostu 51-szym, więc jakbym wiedział, że tyle już miała
Komentarz usunięty przez moderatora
@oblaczek: A tutaj? Stwierdziłaś, że k---a lub p---------a to określenie obraźliwe. Widzę, że już się zapiekliłaś, bo mi plusa zabrałaś, że niby wkładam Ci w usta( ͡° ͜ʖ ͡°) coś czego nie powiedziałaś. No to masz udokumentowany cytat.