Wpis z mikrobloga

Pytanie dla sióstr z przegrywu i e sumie dla normików też

KATEGORYCZNY ZAKAZ BRANIA UDZIAŁU W ANKIECIE DLA MĘŻCZYZN

Pytanie następujące: Czy w dzisiejszych czasach da się znaleźć mężczyznę szanującą każdą kobietę, niezależnie czy miała w życiu 1 partnera seksualnego, 5, 10, 25 a może żadnego i nie planuje uprawiać seksu z różnych względów

FAJNIE JAKBY OSOBY BIORĄCE UDZIAŁ W GŁOSOWANIU ZOSTAWIŁY PLUSA DLA ZASIĘGU
#przegryw #kiciochpyta #pdk

Pytanie jak wyżej

• Tak 39.2% (20)
  • Nie 60.8% (31)

Oddanych głosów: 51

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ostry_Sens: w naszym społeczeństwie słowo nazwanie kobietę "dziwką/k---ą/p---------a" jest uważane za obraźliwe. Tak samo jak mężczyznę "chuju" tylko czy jest coś złego w penisie jako samym narządzie? Tak samo czy jest coś złego w zarabianiu na życie poprzez s--s za pieniądze? Nie. Jak ktoś potrafi to robić to czemu nie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Tak samo czy jest coś złego w zarabianiu na życie poprzez s--s za pieniądze? Nie. Jak ktoś potrafi to robić to czemu nie ¯\(ツ)/¯

@oblaczek: Kwestia dyskusyjna. W naciąganiu starszych ludzi, też nie ma nic złego, idąc tą drogą. Kwestia moralności
  • Odpowiedz
@oblaczek: Och, ale nie musiałaś takich oczywistości wypisywać. Mam problem emocjonalny, gdy ktoś mi próbuje tłumaczyć coś co wiedziałem jak miałem 5 lat.

Rozumiem, że masz problem z tym, że normalne słowa są uznawane w społeczeństwie za obelgę, albo raczej, że nie ma neutralnych określeń np. na dziwkę.
Niekoniecznie masz problem z tym, że laski co uprawiały s--s z dużą ilością kolesi są nazywane dziwkami,a raczej z tym, co to
  • Odpowiedz
Chciałabym by osoby nie były obrażane, nazywane prostytutkami

@oblaczek: zamiast prostututek podstaw np. gejami, mężczyznami, murarzami i wtedy mi powiedz, czy by to było miłe dla tych grup społecznych.

I się nie zasłaniaj społeczeństwem. Za dużo wy normiki się wtapiacie w to społeczeństwo i potem nie odróżniacie własnego zdania od zdania społeczeństwa.
  • Odpowiedz