Wpis z mikrobloga

Jak to jest być typem realnie 7/10, umówić się z czterema dziewczynami z #tinder na spacer w te wakacje i trzy z nich były całkiem ładne oraz fajnie moim zdaniem nam się rozmawiało, śmiechy, rozmowa nam się kleiła, a po spotkaniu mi dwie nie odpisywały, jedna za to tylko zbywała i nagle mocno była zajęta. A jak się spotkałem z czwartą to wyglądała o wiele gorzej niż na zdjęciach oraz rozmowa była bardzo słaba z wieloma przerwami na niezręczną ciszę, to po spotkaniu sama napisała i chciała kontynuować xD

I tutaj nie wiem czy chodzi o mój wygląd, bo w końcu widziały mnie wcześniej na zdjęciach, czy może muszę mieć bardziej wywalone podczas rozmowy, bo z tą czwartą mi się gadać zbytnio nie chciało jak przyszedł lekki ork. Czy może fajna rozmowa nie wystarcza tym „ładniejszym” i ciekawszym dziewczynom. Nie wiem

#badoo #przegryw #randki #rozowepaski
  • 22
chadów tak, mnie jako słabego na próbę zaproszenia od razu negują. Tylko miejsce publiczne.

@DnoTotalne: Najpierw wino czy coś w miejscu publicznym a potem musisz wymyślić że coś im pokażesz w domu. Obiad ugotujesz albo na gitarze zagrasz.
@Kotlecik_SchabowyPL: wiadomo, że jak za dużo inwestujesz na samym początku to podajesz siebie całego na tacy. Tu faceci krytykują spermiarzy ale nie wiedzą, że sami nimi są. Kobiety wyczuwają desperację. No i przede wszystkim trzeba się spodobać- byłoby hipokryzją twierdzenie, że wygląd nie ma znaczenia. Ma duże znaczenie. Ale też pewien rodzaj zachowań sprawia, że kobietom czasami może wywalić blue screen i chcą nawet kolesia brzydszego. Różnie bywa.
@tomund: No tak, tyle że rozmowy w moim odczuciu były naprawdę udane i nie widziałem u nich jakiegoś znudzenia, tylko uśmiech na twarzy oraz spacerki zwykle trwały około 2,5h, bez naciskania o koniec. Jakby też nie miałbym nic przeciwko gdyby odpisywały mi po spotkaniu wprost, że sorrki, ale czegoś mi w tobie brakowało czy coś. A tu taka zlewka i rozczarowanie, bo na żywo sprawiały wrażenie sympatycznych babek
@Yurakamisa: No jedna z nich mi na starcie powiedziała, że pełno jest takich facetów na tinderze którzy szukają przelotnego seksu, a ja się jej wydałem interesujący, dlatego byłem jej niby drugim chłopakiem poznanym przez tindera, a miała go niby od pół roku. Myślę że po moim profilu widać że raczej szukam czegoś na dłużej niż przelotnego stukanka, a też brak lokum by mi w tym nie ułatwiało
@Oknonapodworze: Raczej twierdzę że teraz mnie łapie dopiero lekka desperacja z racji że poświęca się masę czasu na pisanie z kobietami, później z jakąś w końcu udaje się spotkać i takie klapy, a dla mnie spotkania te były jak najbardziej udane. Może za długo z nimi spaceruję i trzeba zostawić trochę informacji na kiedy indziej, ale 2.5h przy dobrej rozmowie leci szybko
Kobiety z reguły wolą pruć się z pewnyni siebie cwaniaczkami. Miły, sympatyczny facet z ,,sercem na dłoni” lekko w tym temacie nie ma. Dla przykładu - wśród moich znajomych nawet ci, którzy urodą nie grzeszą za to są ludźmi nieco aroganckimi i traktującymi kobiety szorstko te partnerki mają i to takie mogące się podobać. Znowu ci ułożeni, sympatyczni i przystojni często są sami.