Aktywne Wpisy
rewizjonista +9
Jako że zdjęcie wrzucone w komentarzu wywołuje takie emocje chciałbym aby ukrofile wrzucili mnie od razu na czarną listę.
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I
Różowa, 22 lvl. Zakończyłam w okresie pandemii dwuletni związek. Patrząc z perspektywy czasu to była strata czasu, bo chłopak na mnie nie zasługiwał. Miał mnie gdzieś, nie dbał o siebie, był dziwny, samolubny, kierował swoim dobrem i strasznie mnie męczył. Jeśli go kochałam to pół roku po rozstaniu zapomniałam o tym. I dobrze, koniec tego to jedyny plus pandemii.
Ale jest coś co mnie gryzie. Zdecydowałam się z nim na "pierwszy raz" po ponad roku. Było to dla mnie strasznie ważne, całe życie chciałam bardzo zrobić to z moim pierwszym i ostatnim chłopakiem. Nie udało się.
Jestem obecnie w trzymiesięcznym związku i wiem, że to będzie mój mąż,wiem że spotykam się ze swoim przyszłym mężem. Wiem, że on też myśli o mnie w ten sposób.
Na razie poczekamy z seksem, ale za kilka tygodni chciałabym to z nim zrobić. Bardzo go kocham i chcę okazać więcej miłości. Ale tak strasznie żałuję, że nie jestem dziewicą, brzydzę się poprzednim chłopakiem i sobą. Rozmawiałam z nim o tym (a bardziej płakałam na ramieniu) to powiedział, że będzie mnie tak samo kochał i to nie ma zupełnie znaczenia. Rozumie moje obawy i smutek. A mi jest tak bardzo przykro kiedy słyszę te słowa wsparcia. Wiem, że ma rację, no ale mnie dalej to męczy. Boję się, że jak dojdzie do zbliżenia to zacznę płakać i się nie powstrzymam, ale on nie będzie na mnie zły w żaden sposób.
Powiedzcie mi coś na pocieszenie, może doradźcie.
#zwiazki #rozstanie #milosc #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f338fc60010a81b084b4813
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Seks to rzecz normalna w związku i nie ma co się brzydzić sobą po tym, chyba, że się nie myjesz.
Tylko nie wybiegaj tak w przód z tym przyszłym mężem. Po 3 miesiącach związku to się nawet porządnie nie znacie ;)
@AnonimoweMirkoWyznania: a Ty na niego zasługiwałaś?
Na początku wszystko jest tak proste i piękne, że ciężko obiektywnie ocenić swojego partnera kiedy na nosie masz różowe okulary, a w sumie to się nawet nie znacie. Seks jest rzeczą zupełnie normalną w związku i chyba nie potrzebnie doszukujesz się w tym problemu.
xDDD
Spokojnie, po trzecim, no góra piątym przyszłym mężu przejdą ci te rozkminy dotyczące seksu.
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
-Jestem prawiczkiem...
-Co??? Ty przegrywie
Czyli jak nam pasuje to "kobiety dają dupy" a mężczyźni biorą, a jak nam nie pasuje to hurr durr przypowieść o zamku i kluczu to nieprawda, typowe( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: xDDDDDDDDDD
Z jakich powodów odmawiasz bycia normalnym np ludziom, którzy są prawikami i chcą związać się z partnerką z takim samym doświadczeniem jak oni?