Aktywne Wpisy
RudyZibi +556
W sumie policzmy murzynow na euro (mulatów pokroju musiali, bellinghama itd też liczę)
Niemcy 5
Hiszpania 2
Anglia 10
Polska 0 (hurra husaria)
Turcja 0
Belgia 9
Szkocja 1
Włochy 1
Dania 3
Francja 19
Gruzja 0
Rumunia 0
Węgry 1 (szczerze się zdziwiłem)
Albania 0
Serbia 0
Austria 2
Czechy 1
Ukraina 0
Szwajcaria 8
Chorwacja 0
Słowenia 0
Holandia 16
Portugalia 4
Słowacja 0
Obecnie kadry drużyn wynoszą po 26
Niemcy 5
Hiszpania 2
Anglia 10
Polska 0 (hurra husaria)
Turcja 0
Belgia 9
Szkocja 1
Włochy 1
Dania 3
Francja 19
Gruzja 0
Rumunia 0
Węgry 1 (szczerze się zdziwiłem)
Albania 0
Serbia 0
Austria 2
Czechy 1
Ukraina 0
Szwajcaria 8
Chorwacja 0
Słowenia 0
Holandia 16
Portugalia 4
Słowacja 0
Obecnie kadry drużyn wynoszą po 26
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To świetna potrawa na obecne upały!
Do tego salsa z grillowanych pomidorów i cebulki, oraz surówka z blanszowanej marchewki i czerwonej cebuli.
#gotujzwykopem #gotujzkreckiem
- pół kilo schabu
Marynata:
- sól
- szklanka soku pomarańczowego
- sok z jednej limonki
- pół łyżeczki kminu rzymskiego (kuminu)
- pół łyżeczki czarnego pieprzu
- łyżeczka oregano
- 4-5 ząbków czosnku
- kilka łyżek oliwy
Wersja krótsza:
Mięso kroimy w centymetrowe plastry, lekko rozbijamy tłuczkiem, solimy. Wszystkie składniki marynaty wrzucamy do blendera, miksujemy. Zalewamy mięso marynatą i wkładamy do lodówki na godzinę.
Wersja dłuższa:
Mięso wrzucamy do solanki
A ten sok wiśniowy do czego najbardziej pasuje? Też wieprzowina?
Ja z miłą chęcią bym zjadł ten schab,ale żona świnki nie lubi.
Spróbuj z tym kurczakiem, myślę, że wyjdzie dobre :)