Aktywne Wpisy

jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego

Zainwestowałem pieniądze które zbieram na wkład własny na mieszkanie, i na razie jestem 15k do tyłu... Czuję się oszukany.
#gielda #zalesie #gpw #kredythipoteczny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Prezes ogłosił, że w 2021 wyprodukują 30-35k dawek leku. Pomyśl - po ile taki lek musiałby chodzić
A druga sprawa jak sprzedasz teraz to w CV możesz wpisać sobie #certyfikatwykopowegoinwestora, bardzo cenny wpis, szukają takich na rynku pracy
Uczestniczą w opracowywaniu leku, który nie będzie należał do nich tylko do skarbu państwa bo to on wyłożył hajsu.
Dodatkowo ten lek to żaden lek w typowym tego słowa znaczeniu - jak np paracetamol, tylko wyciągnięcie z osocza przeciwciał - czyli musisz mieć dawców żeby był lek.
Biomed ma szansę wrócić do 30 jak tylko oglosze że mają lek - a będą