Wpis z mikrobloga

Kilka miesięcy temu popełniłam wpis o obniżaniu popędu u mojego faceta https://www.wykop.pl/wpis/49387219/czy-sa-sposoby-na-obnizenie-popedu-u-partnera-farm/

Po ponad dwóch miesiącach stosowania na nim bromu, możemy powiedzieć, że jesteśmy zadowoleni. Troszeczkę optymizmu w was wleję :) Po pierwsze - już nie wszystko kręci się wokół seksu, po drugie - w pewnym stopniu przestał wykazywać swoje zwierzęce zachowania i po trzecie - wydaje mi się, że zaczął wychodzić z nałogu, czyli z istoty problemu, od którego się wszystko zaczęło, masturbacji kiedy nie może sobie poradzić z rozłąką, stresem.

Oczywiście wszystko dzieje się za jego zgodą i jest kontrolowane przez seksuologa. Bez tego ani rusz :)

Zastanawiamy się czy nie zacząć mikrobloga tutaj o tematyce związkowej, w tym także o wychodzeniu z tego samczego nałogu. Po tym jak trafiłam na #nofapchallenge pomyślałam ze wielu z Was przydałaby się pomoc innego faceta który już przez to przechodzi. Liczę na feedback

#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@fayen: 3 wpisy na mirko z czego 2 o obniżaniu popędu facetowi. Daj ludziom żyć i przestań robić takie żenujące zarzutki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
stosowania na nim bromu

@Sitra_Ahra: spokojnie, ściema, bo na obniżenie popędu jeśli już używa się bromku, a nie bromu. Brom to obniża popęd tak... na stałe :P więc opka nie wie o czym pisze, ewidentny b8.
  • Odpowiedz