Aktywne Wpisy
b_oski +44
mirko_anonim +55
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Demokratycznie przegłosowano wariant 2v2 i tak też będziemy grać i tym razem. Zasady pozostawiem niemal niezmienione, czyli BO5 w systemie podwójnej eliminacji, czyli do dwóch przegranych meczy oraz BO7 w finale. Sam finał jednak będzie podwójny - jeśli drużyna ze zwycięzkiej części drabinki przegra mecz finałowy, doliczona zostaje jedna przegrana i mecz finałowy jest powtarzany.
Dla teamów biorących udział w poprzedniej edycji - jeżeli chcecie ponownie wziąć udział w tym samym składzie, wystarczy, że zgłosicie się do mnie. Nowe drużyny można rejestrować przez wpisanie się pod tagiem #rlms lub korzystając z formularza na tiny.cc/rlms
Zapisy otwarte są do piątku,14.08, do 22:00, zaś rozgrywki odbywać się będą w niedzielę, 16.08, od 18:00. W międzyczasie będę informował m. in. o nagrodach pod tagiem #rlms. Z tego miejsca zapraszam również na Discorda "Rocket Mirki"
#rocketleague