Wpis z mikrobloga

@jarema87: typie 50% małżeństw się rozpada i tak, to są często osoby z dziećmi i tak, zarówno kobiety jak i mężczyźni z dziećmi wchodzą bez problemu w nowe związki. Ten wskaźnik się powiększa z roku na rok to i rynek wtórny jest bogaty. Większy problem ze znalezieniem faceta mają już brzydkie laski. A tak poza tym to samotne matki raczej nie szukają dziewiczego przegrywa tylko normalnego faceta ze stabilną pracą i
albo nie wiem, uważał ich za worek treningowy

@07zglosSie: Ooooo to jeszcze lepiej świadczy o niej skoro ciągnie ja do typów, którzy traktują ją jak worki treningowe, bo nie wierze, że przez parę lat typ był wzorem kochającego faceta.
@07zglosSie: dobrze wiemy, że sytuacje, gdzie "typ wziął i umarł" to rzadkość, no ale lepiej oszukiwać siebie samego i zakładać, że teraz nagle każda samotna matka, zwłaszcza młodsza i z aparycji przypominająca mieszkankę Szmulek to nagle wdowa albo sama z siebie uciekła przed tym złym łobuzem

xD

p.s dane nie wyjęte z dupy, sam obserwowałem wielokrotnie różne młodsze dziewczyny, które bujały się z prawilniakiem, strzelił im dziecko a potem same zostały
@oszty: > zarówno kobiety jak i mężczyźni z dziećmi wchodzą bez problemu w nowe związki. Ten wskaźnik się powiększa z roku na rok to i rynek wtórny jest bogaty. Większy problem ze znalezieniem faceta mają już brzydkie laski.

XDD. Nawet najbrzydsza laska znajdzie sobie faceta. Odwróć proces i wychodzi typowy #przegryw. To są wymówki mało atrakcyjnych lasek, które tak samo jak te atrakcyjne mierzą w Chada.

A tak poza tym