W sumie jedną z fajniejszych rzeczy w F1 jest to co stało sie z tym gościem przez ostatni rok. Rok temu totalny dołek, beznadziejne występy w Red Bullu, zesłanie do Toro Rosso i to w trakcie sezonu. No idzie się załamać. Tymczasem on konsekwetnie, krok po kroku odbudowywał swoją pozycję. Bez wielkich słów czy fanfarów. Regularne, dobre występy, a to wyprzedzenie Vettela tydzień temu to już taka wisienka na torcie. Gasly zawsze był mi obojętny, ale chyba lekko zaczynam mu kibicować. Nie wiem czy wróci do Red Bulla, ale te ostatnie występy to serio respekt. #f1
@mikelson22 widać że mu leży bolid Alphatauri, w red bullu dalej odstawiałby lipę. Dlatego po sezonie Albon za Kwiata do AT i Vettel do RBR ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@mikelson22: oby nie wrócił. Chłop powinien poszukać sobie innego miejsca na 2022. Może będą ruchy w topie, ale musiałby je chyba rozpocząć Hamilton/Bottas, bo reszta ekip wygląda stabilnie i dobrze.
Gadałam sobie z typem i spoko rozmowa, coś się zeszło na pieski bo on wielki miłośnik. Mówię więc, że kocham psiury nad życie ale moja granica to pies w łóżku, bo lubię mieć czystą pościel. I gość mnie usunął xDDDDD sytuacja na rynku knurów tragiczna #tinder #psy
źródło: comment_1596793943qI9TSdGjlsErJMRkMiQtLD.jpg
Pobierz