@hvdy stać stać, spokojna twoja rozczochrana. Obecny nie pije dużo mniej. Warunki spartańskie rozumie, jednak zwyczajnej tandety to nie. Samochód rozczarowywujacy w kontakcie z: materiałami, jakością wykończenia. Silnik i skrzynia dają radę. Pamiętam radio co gubiło non stop fale i głośniki fabryczne z tekturki co w połowie zakresu miały już dość.
@mebel: jak widzisz wykop to nie jest miejsce do dzielenia się pasją do motoryzacji. Banda januszy. Pewnie dla was każda rysa czy wgniotka to nic takiego i potem taki szrot wygląda tak samo jak właściciel. Na zloty też jeździcie wyzywać wszystkich od "januszy motoryzacji?"
@TrionicSe7en: Widocznie miałeś odwrotne oczekiwania do tego za co ludzie kochają te samochody. Ja mimo, że mam dobre audio, to w imprezie praktycznie je wyciszam i otwieram okna, żeby delektować się dźwiękiem boxera na przelocie :-) Aczkolwiek gubienie fal potrafi irytować. A materiały mi nie przeszkadzają, bo nie oczekiwałem komfortu i wykończenia premium. No jak mówię, chyba nie te oczekiwania odnośnie tego marzenia miałeś
@hvdy eee nie no ja też miałem wydech GReddy i waliły marchewy z wydechu.. Brzmiała super, jeździła elegancko (300HP). Jednak dopiero dzisiejsze STi mi odpowiada. Nawet dziś miałem okazję podziwiać takie od znajomego MY18, przyjechał na spotkanie takim, piękny samochód i w całokształcie już może być. Ja miałem GD HawkEye z 2007 i poprostu jako całokształt się rozczarowałem, jestem fanem motoryzacji a nie ślepo zapatrzonym fanboyem co nie potrafi skrytykować tandety
@mebel: Jedni marzą by polecieć w kosmos, inni by być bogatym a jeszcze inni by pracując w pomocy drogowej zabrać raz na ruski rok rzadkie auto. No spoko w sumie.
Pijcie ze mna szampana, żeby panewy nie stukały!
#pokazauto #motoryzacja
źródło: comment_1596774990yYXwIUbbVGMCHBA85ppAuZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
będą ściągane autka od niemca? ( ͡° ͜ʖ ͡°) to powodzonko w interesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora