Wpis z mikrobloga

Nowy filmik to złoto
Laski już nawet nie ukrywają ,że nie żyją w realnym świecie.
Kiedyś laską prano mózgi takimi serialami jak ,,S--s w wielkim mieście" czy ,,Gotowe na wszystko" a w tych czasach przyszła jeszcze większa patologia czyli celebrytki z yt,
Żyjemy w świecie klaunów, wszechogarniającym matriarchacie,
Jedyne co zostało to mieć gdzieś związki, jedynie jednorazowy s--s wchodzi w grę
Pozostał nam MGTOW
#szarpankizzyciem #mgtow #przegryw #mizoandria #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #p0lka
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dykto: konserwy mogą nas nazywać żałosnymi szczurami, ale to my będziemy mieć wolność, czas i pole działania. Są to dobra najbardziej pożądane wraz z biegiem życia.
#mgtow
  • Odpowiedz
@inceleq: Może tak być nie przeczę, jak znajdzie się naprawdę fajną laskę a nie p0lkę i to taką która będzie cały czas fajna a nie przez pierwsze 2 miesiące związku
ale w tych czasach znaleźć taką to jak szukać igły w stogu siana
  • Odpowiedz
@Dykto: nie p0lki też są podobne. Poznałem trochę dziewczyn zza wschodniej granicy- jedyne co się liczy dla nich to hajs. Poznałem parę lasek z dalekiego wschodu, to też musiałbyś skakać wokół jak piesek żeby coś osiągnąć. Tak to już jest. ;D
  • Odpowiedz
@Dykto: hola hola, Gotowe na Wszystko to nie jest serial o ruchaniu XD strasznie nietrafiony ten tytuł po polsku, fakt, bo dopóki nie obejrzałam jednego odcinka to też myślałam że to gównoserial o tym, że baby są gotowe na ruchanie i się puszczają na prawo i lewo. A to całkiem zmyślny serial kryminalny.
  • Odpowiedz
@Dykto: a jaki wg ciebie? W pierwszym sezonie owszem, jest wątek romansu Gaby, ale oprócz tego to przecież tam wątków romantycznych prawie nie ma (z wyjątkiem ślubów i małżeństw, ale to wiadomo) sceny łóżkowe też się pojawiały rzadko, głównie między osobami w związku i nigdy nie były wulgarne.
Obejrzyj sobie dla przypomnienia, bo ja też za dzieciaka to oglądałam i miałam wrażenie, że hehe gotowe na s--s. A tu w
  • Odpowiedz
@Pierorzek: A związuj się z puszczalskimi przeruchnymi laskami kto ci broni. W twojej małej główce nie może się pomieścić myśl ,że ktoś kto tak piszę nie ma problemu ze znalezieniem kobiety do seksu dlatego wracaj do swojego frendzoona cucku
  • Odpowiedz
@Pierorzek ja ci nie bronię bycia niewolnikiem, chociaż mi ciebie trochę żal. My tylko głosimy, że inna droga jest możliwa, a najwidoczniej jesteśmy solą w twoim oku. Wielu się dusi w długotrwałych małżeństwach, na początku są to mężczyźni, potem również kobieta to odczuwa, bo jest przyzwyczajona do statusu i jest sfrustrowana. Twoim losem będzie prawdopodobnie to, że skończysz z alimentami i będziesz zasuwał jak robocik, bo masz rząd takich dociśnie.

Myślisz,
  • Odpowiedz
@Pierorzek

Dlaczego okażemy ci współczucie? Ponieważ tak ci wbito do głowy konstrukty kulturowe, że widać to nawet w twoich wypowiedziach. Apriori przyjmujesz, że 30lat + kobieta to sukces i szczęście. Może tak, ale to igranie z ogniem. Masz mocno ograniczoną wolną wolę, właśnie to jest spowodowane tym, co ci wbijano siłą do umysłu. Mi wystarczą przykłady, ty musisz być przykładem, byś zobaczył jak jest.
  • Odpowiedz