Aktywne Wpisy
bylem_zielonko +69
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
staryalkus +10
Laski już nawet nie ukrywają ,że nie żyją w realnym świecie.
Kiedyś laską prano mózgi takimi serialami jak ,,S--s w wielkim mieście" czy ,,Gotowe na wszystko" a w tych czasach przyszła jeszcze większa patologia czyli celebrytki z yt,
Żyjemy w świecie klaunów, wszechogarniającym matriarchacie,
Jedyne co zostało to mieć gdzieś związki, jedynie jednorazowy s--s wchodzi w grę
Pozostał nam MGTOW
#szarpankizzyciem #mgtow #przegryw #mizoandria #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #p0lka
#mgtow
ale w tych czasach znaleźć taką to jak szukać igły w stogu siana
Komentarz usunięty przez moderatora
do tego jak ktoś chce związku byle mieć związek, nawet z toksyczną laską to niczym takie pragnienie nie różni się od ćpania
@Dykto: laskom
Obejrzyj sobie dla przypomnienia, bo ja też za dzieciaka to oglądałam i miałam wrażenie, że hehe gotowe na s--s. A tu w
Jak to mówią ludzie otaczają się osobami podobnymi to siebie, o podobnym statusie społecznym.
Jakie kobiety mogą otaczać trzydziesto letniego bezrobotnego kolesia po szkole średniej mieszkającego z mamą i
Komentarz usunięty przez moderatora
Myślisz,
Dlaczego okażemy ci współczucie? Ponieważ tak ci wbito do głowy konstrukty kulturowe, że widać to nawet w twoich wypowiedziach. Apriori przyjmujesz, że 30lat + kobieta to sukces i szczęście. Może tak, ale to igranie z ogniem. Masz mocno ograniczoną wolną wolę, właśnie to jest spowodowane tym, co ci wbijano siłą do umysłu. Mi wystarczą przykłady, ty musisz być przykładem, byś zobaczył jak jest.