Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bielecki: No mnie to właśnie ciekawi, jak to z tymi questami na ewolucję będzie. Bo ja mam niecałe 400 cuksó i mam poważne wątpliwości czy uda mi się jeszcze chociaż drugie tyle dobić...
  • Odpowiedz
  • 0
@Bielecki: W moim przypadku problem jest taki, że ja nie mam cierpliwości do tego. Na CD poświęcam pół godziny - godzinę aż questa zrobię i później odpuszczam. Powinienem sobie gotchę kupić i to by problem rozwiązało.
  • Odpowiedz
@Zwanek: no właśnie chciałem napisać o gotchy. Chociaż na go feście mi się nie sprawdziła, za priorytet bierze łapanie poków, a dopiero potem kręcenie pokestopami. A że pokemonów było dużo, to rzadko kręciła, to i pokeballe mi szybko zeszły. A używa wyłącznie zwykłych :/
  • Odpowiedz
  • 1
@Bielecki: Coś mi się o uszy obiło, że w Gotchy Evolve można ustawić prioretyzowanie stopów. Poza tym, ja na co dzień jakoś nie tłukę w poki strasznie - rutynowa rundka po osiedlu żeby obstawić gymy i złapać co wyskoczy(myślę że max 30-40 poków), a aktywnych znajomych od giftów mam kilkunastu, więc zwykłe balle mi się kumulują. Po Go Fescie i Dragon Weeku zostało mi 1100, przed miałem 1400.
W dodatku
  • Odpowiedz
w Gotchy Evolve można ustawić prioretyzowanie stopów

@Zwanek: mam i nie spotkałem się niestety. Można wyłączyć co prawda łapanie poków i zostawić same gymy, ale jak on to wewnętrznie przetwarza to nie wiem, bo to chyba już sama gra steruje co wysyła do opaski. Ale jakbyś znalazł coś więcej niż instrukcję do Gotchy, może jakiś datamining, to ja chętnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@samekoty0psow: zdobędę ze dwa shiny, mogą być kiepskie, zostawię poki na gotchy, wyewoluuję, a potem poczekam na lucky friend i zrobię sobie mirror trade ( ͡° ͜ʖ ͡°) brzmi jak plan
  • Odpowiedz