Wpis z mikrobloga

@grzmiel_psycho: alfa = słyna flakka z hameryki, α-Pirolidynopentiofenon, α-PVP. Jak związek nazywa się alpha pvp i jest stimulantem to wiesz że to jest dla p-----w, piekne psychozy(po wapo szczególnie), źle wspominam te dwa razy z tym(psychodzy, bicie krasnali ogrodowych, walka na noże z trawnikiem etc). 3,4-Metylenodioksypirowaleron (MDPV), sam ten związek jest pochodną alfy, ale po alfie nie w-------a się ludziom twarzy, jeszcze bardziej stymulujące i bardziej schizogenne podobno(mnie nie ruszyło
  • Odpowiedz
@preczzbotamipisowskimi: sralfa, a nie alfa k---a naczytali sie specjaliści w mediach i potem powielają te bzdety o jakimś flakka/flacce? sam to jarałem, wciągałem, paru ziomków też, zawsze paląć waliłem jak największą dawke sie da i nigdy nikomu takie rzeczy się nie działy, było p-----------e lekkie, ale kontrolowalne, jak to po stymulantach (bez alko)
za to takie rzeczy działy się, po przedawkowaniu syntetycznych kannaboidów, ludzie wyglądali po tym jak opętani
  • Odpowiedz
@crystalmethh: pewnie masz rację, chodziło mi ogólnie, że po stimach można dostać psychozy ale rzeczywiście gościu z filmu ma już totalne odcięcie, to już nawet nie wygląda jak zwyczajny bad trip.

Tutaj gościu podobnie, brak kontaktu
P.....s - @crystalmethh: pewnie masz rację, chodziło mi ogólnie, że po stimach można ...
  • Odpowiedz