Aktywne Wpisy
aa-aa +330
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
R2D2_z_Sosnowca +154
#przegryw
#zwiazki
#ciekawostki
#nauka
@Anonymous123232: fajnie, że statystyka nie jest dla Polski.
@Zebany98: To bardzo słabo świadczy o kobietach, że byle obrazek potrafi dać więcej od siebie.
@Anonymous123232: bez sensu, to w takim razie w miarę ogarniety facet powinien mieć ich na pęczki tylko tyle, że nie będzie ani pierwszym ani ostatnim a na wykresie mamy zupełny brak kontaktów a nie brak stałych związków.
@Ld93: Skąd taki płytki wniosek? One mają wygórowane wymagania. I z wyglądu i kasy i "ogarnięcia". Same od siebie jednak niewiele.
@Ld93: No to się pośmiałem. To jest poligamia.
Hipergamia to dobieranie partnera o wyższym statusie niż własny i najlepiej jakby oferował przez to cechy lepsze niż się ma. Stąd kobiety skaczą na "lepszą gałąź", a wiele z nich woli być singielkami niż z facetami którzy nie raczą zapewnić im korzyści z relacji.
Niemniej wciąż uważam, że w dzisiejszych czasach jest łatwo o s--s a ciężko o związek na całe życie, tylko pomyliłem pojęcia. Hipergamia jednak jest nierozerwalnie związana z poligamią, bo skoro skaczesz na lepszą gałąź co chwila to rozumie się samo przez się.
@Ld93: Gdyby tak było nie byłoby 30% prawiczków. Gdzie ten s--s niby oprócz u prostytutki?
No nie do końca bo TRUDNO o lepsze gałęzie zainteresowane tą osobą. W sumie im ktoś wyższej wartości tym rzadziej występuje w przyrodzie stąd te