Wpis z mikrobloga

@na-spokojnie: ale wiesz,ze masz racje tylko Twoim zdaniem?
I tylkoz Twojego punktu widze.
To ze ty cos uwazasz za prawde, to nie znaczy ze tak jest, ewentualnie tak nas system nakierowuje.
To chyba forma dowartosciowania sie, skoro wchodzisz z ludzmi, ktorych nie lubisz w jakakolwiek konwersacje.
Nie lepiej takich ludzi olewac i trzymac tych ktorych lubisz?
  • Odpowiedz
@Po7latach: mam rację, bo opieram się na nauce, prawdą jest to co jest udowodnione naukowo, prawdą jest ewolucja, a nie kreacjonizm, przedstawiam naukowe fakty albo opinie ekspertów i na nich się opieram, a nie na "chłopskim rozumie", skończcie z tym systemem, bo serio są rzeczy, które jeśli głosisz to z automatu jesteś debilem, jak ktoś jest antyszczepem to jest debilem, to jest po prostu bezdyskusyjne, jak lubisz siedzieć cicho to siedź
  • Odpowiedz
@kezioezio: przecież to prawda Katolicy w Arabi Saudyjskiej też mają równe prawa. Muzłmanie tak samo jak chrześcijanie nie mogą posiadać krzyża czy Biblii wszystko się zdadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
naucz sie czytac ze zrozumieniem. Lgbt to nie tylko geje lesbijki itd. i nie kazdy gej czy lesbijka nalezy do LGBT wiec nie mozna generalizowac ze lgbt to wszyscy nieheteronormatywni.

@Geraltzkiwi: #!$%@? tak z ciekawości, ile ty masz lat? Bo z #!$%@? prawicowego wyrasta się najpóźniej w wieku 25. Ty w ogóle spróbowałeś kiedyś zrozumieć o czym ty piszesz?
  • Odpowiedz
@prawa_reka_sorosa chrzescijanie to ludzie, kosciol katolicki to organizacja. Geje i lesbijki to ludzie lgbt to organizacja. To sa naprawde proste sprawy az dziwne ze niektorzy tego nie rozumieją. Tak jakby powiedziec ze kazdy hetero z założenia należy do organizacji heteroseksualistow (jest taka) bo jest hetero i w nazwie tej organizacji jest jego orientacja :D
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl jestem biseksualny i nie jestem prawicowcem w zadnym wypadku. Nie utozsamiam sie również z ruchem LGBT wiec to dla Ciebie zla wiadomość bo świat nie jest czarnobialy i nie ma tylko lewej i prawej strony.
  • Odpowiedz
Geje i lesbijki to ludzie lgbt to organizacja.

@Geraltzkiwi: Nie, LGBT to właśnie Lesbijki, Geje, Biseksualisci i Transseksualiści i nie jest to żadna organizacja xD

Tak jakby powiedziec ze kazdy hetero z założenia należy do organizacji heteroseksualistow (jest taka) bo jest hetero i w nazwie tej organizacji jest jego orientacja :D

@Geraltzkiwi: To nie ma absolutnie żadnego sensu xD

Masz definicję znaczenia LGBT, bo nie chcę mi się dłużej kopać
  • Odpowiedz
@prawa_reka_sorosa no i co? To jest wyjaśnienie znaczenia skrótowca i ok. Skrotowiec zawiera w sobie nazwy orientacji.
Czy to znaczy ze nie ma organziacji lgbt?
Nie.
Czy to znaczy ze kazda osoba nie heteroseksualna nalezy do ruchu lgbt?
Nie.
Czy organizacja/ruch/ideologia LGBT wziela swa nazwe od tego skrotowca?
Tak.
Czy wykorzystuje fakt ze wielu ludzi uważa ze kazdy niehetero jest w tym ruchu i utożsamia sie z tymi poglądami?
Tak.
Czy tak
  • Odpowiedz
Czy to znaczy ze nie ma organziacji lgbt?

Nie.

@Geraltzkiwi: Nikt nie kwestionuje tego że istnieją organizacje LGBT działające na rzecz Lesbijek, Gejów, Biseksualistow i Transseksualistów...

Czy to znaczy ze kazda osoba nie heteroseksualna nalezy do ruchu lgbt?

Nie.

@Geraltzkiwi: Nie, bo LGBT odnosi się do grupy ludzi i nie jest ruchem. Wbij sobie do głowy że pisząc "LGBT to organizacja" to odnosisz się do Lesbijek,
  • Odpowiedz